Το απρόσμενο ταξίδι του Μποτία στην Αθήνα – Τι συνέβη; (photos)
Showbiz

Το απρόσμενο ταξίδι του Μποτία στην Αθήνα – Τι συνέβη; (photos)

Ο Αλμπέρτο Μποτία ήρθε στην Αθήνα και η Ελένη Φουρέιρα τον υποδέχτηκε.

Είναι ερωτευμένοι τα τελευταία δύο χρόνια και, παρόλο που βρίσκονται στο επίκε­ντρο της δημοσιότητας, προσπαθούν να δια­τηρούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τους προβολείς.

Η σαγηνευτική τραγουδίστρια, η οποία έχει πλέον ανοίξει τα φτερά της και στη διεθνή μουσική σκηνή και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δι­ανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της κοινής τους ζωής.

Μόλις τελείωσε τις αγωνιστι­κές του υποχρεώσεις ο αμυντικός της Αλ Χιλάλ έσπευσε να βρεθεί στην Ελλάδα και φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Αλμπέρτο βρίσκε­ται στην Αθήνα, κάνοντας πραγματικά ευτυχισμένη την Ελένη.

Ο λόγος που ο Αλμπέρτο είναι στην Ελλάδα αποκαλύπτεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Σχέδια για δύο

Κατά την περίοδο της παραμονής του συντρόφου της στην Ελλάδα, η Ελένη Φουρέιρα έχει διαμορφώσει το πρόγραμμά της κατάλληλα, ώστε να μοι­ράζονται μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, ενώ θα είναι μεγάλη ευ­τυχία για τους δυο τους αν καταφέρουν τελικά να πραγματοποιήσουν μια μι­κρή απόδραση σε αγαπημένο καλοκαιρινό τους προορισμό.

Μέχρι τότε, όταν ο Αλμπέρτο αποχωρίζεται την Ελένη, λόγω των πολύωρων προβών της, δίνει το «παρών» σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή συναντά φίλους του από τον χώρο του ποδοσφαίρου που είχε καιρό να δει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved