Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Είναι ξεκάθαρη η διαθήκη του πατέρα μου»
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Είναι ξεκάθαρη η διαθήκη του πατέρα μου»

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, γιος του αείμνηστου τραγουδιστή, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε φυσικά και στη διαθήκη του πατέρα του αλλά και στην κόντρα που έχει με την αδερφή του.

Θα ήθελες να μου πεις για την κόντρα που υπάρχει με την αδελφή σου, για τα κληρονομικά σας;

Έχω διαβάσει τόσα πολλά για αυτό το θέμα. Θα σου ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα γιατί πολλοί πιστεύουν πως είναι οικονομικά τα θέματα. Όχι. Έχει προσέξει πολύ τα παιδιά του στα περιουσιακά στοιχεία και αφήσει για όλους. Είναι ξεκάθαρη η διαθήκη του πατέρα μου.

Να σεβόμαστε τη Μεταξία (μητέρα μου) που ήταν βράχος δίπλα του 38 χρόνια και ο γιος του Γρηγόρης που θεωρώ διάδοχο μου (είναι γραμμένο έτσι) στα καλλιτεχνικά να έχει όλο το βάρος της πολιτιστικής κληρονομιάς. Είναι σαφέστατη η διαθήκη του. Εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν, αντιδρώ όταν ξεπερνάνε τα όρια. Προσπαθώ να ακολουθήσω πιστά αυτό που ζήτησε αυτός ο άνθρωπος λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Μεταξία Μπιθικώτση. Μια γυναίκα ήρωας;

Ζει ακόμα με τον πατέρα μου. Για εκείνη δεν έχει φύγει. Δεν συμφιλιώνεσαι εύκολα με αυτό. Για εμάς προχωράει η ζωή αλλά για εκείνη είναι πάρα πολύ δύσκολο. 38 Χρόνια... Μια ζωή... Το θεωρώ φυσιολογικό πια. Το κατάλαβα καλά το διάστημα που έμεινα χωρίς τη Χρύσα, που ήμασταν μαζί 5 χρόνια και κατάλαβα πώς είναι να σου λείπει κάποιος πολύ.

Με το που πέθανε ο πατέρας μου πέρασε και καρκίνο και είμαι σίγουρος ότι σχετίζεται με την απώλεια του. Έχει απίστευτη δύναμη ψυχής. Δεν πέρασε και εύκολα μαζί του. Καμία γυναίκα καλλιτέχνη δεν περνάει εύκολα.

Ο μικρός Γρηγόρης;

Όλη μου η ζωή. Τον αγαπώ και είμαι δίπλα του σε όλα.

Θα σε ξαναδούμε οικογενειάρχη; Παιδί άλλο θέλεις;

Θα το ήθελα πολύ. Τώρα πια όπως είδες μας βρήκες μαζί με τη Χρύσα μου και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο γάμος δεν με ενδιαφέρει. Ο άνθρωπος μου θέλω να είναι καλά να έχουμε συντροφικότητα και να σεβόμαστε ό ένας τον άλλον. Φυσικά θέλω κι άλλο παιδί αν το θέλει και ο Θεός.

Μια κόρη;

Αμάν Παναγιά μου θα μου τα φάει όλα αν κάνω κόρη. Θα έχω μεγάλο πρόβλημα (γέλια). Θα πληρώσω όσα έχω κάνει.

Τι έχεις κάνει;

Έχω πληγώσει ανθρώπους. Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια. Είναι δύσκολο να πατάς το εγώ σου. Το πάτησα και έφτιαξα πολλά πράγματα σε εμένα, είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved