Κάτια Δανδουλάκη: «Ας απολαύσουμε όσα έχουμε και ας χαιρόμαστε με όσα μας δίνονται απλόχερα»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Ας απολαύσουμε όσα έχουμε και ας χαιρόμαστε με όσα μας δίνονται απλόχερα»

Συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, στα νέα της σχέδια, αλλά και στις διακοπές που θα κάνει φέτος το καλοκαίρι.

Πάμε και στην τηλεόραση. Γυρνάς ως ηθοποιός πια. Και σε μια φιλόδοξη σειρά.

Είμαι τόσο χαρούμενη που τα κανάλια δίνουν στη μυθοπλασία τον χώρο που της αξίζει και που ο ΑΝΤ1 βάζει αυτό το μεγάλο, δυνατό «στοίχημα» με την καθημερινή δραματική σειρά «Άγριες μέλισσες», όπου θα παίξω την Ανέτ Ρουσσώ, αδελφή του βασικού ήρωα, η οποία ζούσε για χρόνια στο Παρίσι και έρχεται να φέρει ανατροπές...

Είναι μια αληθινά υποσχόμενη δουλειά και χαίρομαι που μπαίνω ξανά στη διαδικασία των γυρισμάτων. Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση που πολλοί τη σνομπάρουν. Της οφείλω πολλά και θεωρώ πως όταν γίνεται σωστά, ψυχαγωγεί ουσιαστικά τον κόσμο...

Η μυθοπλασία... παίρνει κεφάλι, Επιτελούς!

Ε, μα καιρός ήταν! Πέρασε επιτέλους η μόδα των ριάλιτι και επιστρέφουμε στη μυθοπλασία που είναι αυτή που κερδίζει πάντα στο τέλος.

Πάλι σε... μαραθώνιο σε βρίσκω Κάτια μου!

Τι να κάνω, Βασίλη μου, η γυναίκα (σ.σ.: γελά); Όταν έρχονται τόσο δελεαστικές προτάσεις, πώς να τις αρνηθώ;

Έχω λοιπόν τις «Ικέτιδες», τις «Άγριες μέλισσες» και από τον Οκτώβριο θα επαναλάβουμε το «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές», που σκηνοθέτησε έξοχα ο Αντώνης Καλογρίδης.

Μας αγκάλιασε πολύ ζεστά το κοινό, γι' αυτό θα επιστρέψουμε... δριμύτεροι τον Οκτώβριο.

Έχετε και νέες... επιβιβάσεις στο Οριεντ!

Ναι, έχω τη μεγάλη χαρά να είναι μαζί μας η λατρεμένη Μάρω Κοντού, που την αγαπώ πολύ. Στην... παρέα μας μπαίνει και η ¨Ερρικα Μπίγιου με τον Σόλωνα Τσούνη, ενώ οι Δάνης Κατρανίδης, Τάσος Χαλκιάς Αντώνης Καφετζόπουλος, Τάνια Τρύπη, θα είναι παρόντες και φέτος για το καινούργιο μας ταξίδι.

Διακοπές θα προλάβεις να κάνεις, Κάτια;

Ελάχιστες, αλλά δεν θα γκρινιάξω! Σε τόσο χαλεπούς και δύσκολους καιρούς, όταν υπάρχεις σε πράγματα που αγαπάς και πιστεύεις με το κοινό να σε ακολουθεί γλυκά, δεν μπορείς να γκρινιάζεις! Θέλω να αποβάλλω από πάνω μου οτιδήποτε τοξικό, όπως η γκρίνια! Έχω ηρεμήσει, βλέπω τα πράγματα πιο ήσυχα, απολαμβάνω τα νέα μου «στοιχήματα», είμαι ευτυχής που έχω πλάι μου ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, είμαι υγιής τι άλλο θέλω; Ας μην γκρινιάζουμε... Ας απολαύσουμε όσα έχουμε και ας χαιρόμαστε όσα μας δίνονται απλόχερα, είπε στη Reallife.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved