Δέσποινα Βανδή: «Οι κοιλιακοί δεν αποτελούν κάποια προτεραιότητα» (Photos)
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Οι κοιλιακοί δεν αποτελούν κάποια προτεραιότητα» (Photos)

Το Mamma Mia! ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καλλιτεχνικής της πορείας, αφού για πρώτη φορά θα ανέβαινε η Δέσποινα Βανδή στο θεατρικό σανίδι.

Η δικαίωση για την επιλογή της, πέρα από τους χιλιάδες θεατές και τα κολακευτικά σχόλια, ήρθε μέσω μιας νέας πρότασης.

«Τελείωνα την περιοδεία του Mamma Mia! όταν μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης Ρέππας για να μιλήσουμε» εξιστορεί.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μου έρθει μια πρόταση τόσο σύντομα» εκμυστηρεύεται στο People.

Το γεγονός πως η πρόταση ήρθε από το πιο επιτυχημένο δίδυμο θεατρικών συγγραφέων μόνο ως παράσημο μπορεί να εκληφθεί. Ωστόσο, ρωτώντας τη για το αν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις πριν να απαντήσει θετικά, η Δέσποινα δεν κρύβει τη μοναδική ανησυχία που είχε.


«Οι δεύτερες σκέψεις που είχα αφορούσαν τη συσσωρευμένη κούραση που ένιωθα από την περιοδεία του Mamma Mia! Αλλά από την άλλη, ήταν άκρως δελεαστικό το ότι αυτό το επιτυχημένο δίδυμο, οι Ρέππας – Παπαθανασίου, μου έκανε πρόταση να πρωταγωνιστήσω σε ένα έργο που υπογράφουν, με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών και τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού».


«Δεν υπάρχει κάτι μέσα μου που προσπαθώ να βελτιώσω ειδικότερα. Αλλά η αυτοεξέλιξή μου και η βελτίωσή μου ως ανθρώπου είναι κάτι που επιδιώκω. Όταν κοιτάζω πίσω, συνειδητοποιώ πως μου αρέσει περισσότερο αυτό στο οποίο έχω εξελιχθεί» λέει.

«Δεν μιλάω για την εμφάνιση, αλλά για το πνεύμα. Οι κοιλιακοί δεν αποτελούν κάποια προτεραιότητα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως αφήνομαι, φυσικά και με ενδιαφέρουν η διατροφή και το σώμα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved