Κάτια Δανδουλάκη: «Τον κούρασα πολύ τον εαυτό μου. Δεν ντάντεψα την ψυχή μου» (Photos)
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Τον κούρασα πολύ τον εαυτό μου. Δεν ντάντεψα την ψυχή μου» (Photos)

Για τη σχέση με τον εαυτό της και τι ήταν αυτό που την έκανε να τον αγαπήσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Δανδουλάκη.

Τι ήταν αυτό που την έκανε ορισμένες φορές να τον αδικήσει και ποια είναι η σχέση της με το χρόνο;

«Κοιτώντας πίσω, θα σου πω ότι κάποιες φορές με αδίκησα. Μάλλον δεν με αγαπούσα τόσο. Τον κούρασα πολύ τον εαυτό μου στη δουλειά, δεν τον ντάντεψα όσο χρειάστηκε. Δεν ντάντεψα την ψυχή μου. Ήμουν συνεχώς με ένα «πρέπει» και ένα «Δεν προλαβαίνω» κι αυτό κάπου με κούρασε», λέει στο περιοδικό People.

Όσο για το μεγάλο της προτέρημα, αυτό είναι η συνέπεια.

«Θέλω να είμαι πάντα συνεπής στα ραντεβού μου γιατί… δεν προλαβαίνω (γέλια). Θυμάμαι αυτό το είχα πρωτακούσει από τον Διονύση Φωτόπουλο, τριάντα χρόνια πριν. Είχαμε δώσει ραντεβού 8.30 το πρωί στο θέατρο, 8.25 ο Φωτόπουλος ήδη κατηφόριζε. Τον ρώτησα λοιπόν πώς γίνεται να είναι πάντα τόσο ακριβής στα ραντεβού του και μου απάντησε πως «Δεν προλαβαίνω να κάνω αλλιώς». Αργότερα, κατάλαβα τι εννοούσε… Γιατί όταν έχεις είκοσι ραντεβού σε μια μέρα, στο ένα να καθυστερήσεις, σε παίρνει η μπάλα μετά. Επίσης, είναι κάτι που έμαθα να σέβομαι στη δουλειά γιατί έχω ταλαιπωρηθεί από συναδέλφους που δεν ήταν συνεπείς στα γυρίσματα. Ξέρεις, τώρα τελευταία συμβαίνει αυτό. Παλιά σε απέβαλλε αμέσως το σύστημα. Δεν υπήρχε, δηλαδή, περίπτωση ούτε σαν σκέψη να καθυστερήσεις…»


Τι είναι αυτό που θυσιάζετε για να τα προλάβετε όλα;
«Το να γυρίσω κατάκοπη το βράδυ στο σπίτι και να μπορώ να κάνω με την ησυχία μου ένα μπάνιο, να βάλω ψηλά τα πόδια να ξεκουραστούν και να απολαύσω μια ταινία. Κάθε φορά που λέω «Τώρα θα το κάνω», κοιτάζω το ρολόι και βλέπω ότι είναι ήδη 2.30 το βράδυ και στις 6.30 πρέπει να σηκωθώ. Μόνο τα τηλέφωνα που χρειάζεται να κάνω για να συνεννοηθώ για διάφορες υποχρεώσεις είναι μία με δύο ώρες την ημέρα. Αλλά δεν παραπονιέμαι. Ό,τι κάνω το κάνω με κέφι πάντα», λέει στο People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved