Ελληνίδα ηθοποιός έχει σχέση εδώ και 10 χρόνια και έχουμε δει μόνο μια φορά τον σύντροφό της(Photos)
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός έχει σχέση εδώ και 10 χρόνια και έχουμε δει μόνο μια φορά τον σύντροφό της(Photos)

Σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και μίλησε για τον σύντροφό της.

Και όχι απλά μίλησε αλλά εξομολογήθηκε πως καθημερινά της απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους την αγαπά, την θαυμάζει, την πιστεύει και την στηρίζει.

Μέσα σε όλα αυτά όμως μιλά για την τελευταία εκείνη φορά που έκανε… τρέλες!

Διασκέδασες πραγματικά στο ρεπό σου;


«Πριν από έναν μήνα, όπου έμεινα στο κρεβάτι όλη τη μέρα, το απόγευμα σύρθηκα στον καναπέ, άνοιξα την τηλεόραση και απόλαυσα ένα επεισόδιο του MasterChef. Ήταν ξεκούραστα»


Δέχτηκες ρομαντική έκπληξη από τον σύντροφό σου;


«Δεν μου κάνει ποτέ εκπλήξεις. Δεν περνάει μέρα, όμως, που να μη μου απαριθμήσει τους λόγους που με αγαπάει, με θαυμάζει, με πιστεύει και με στηρίζει. Αυτό –έπειτα από δέκα χρόνια– είναι από μόνο του έκπληξη»


Οργάνωσες μια φάρσα;

«Πριν από δύο χρόνια, όταν τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη με τον Κώστα Καραφώτη. Πήγα με τον άντρα μου στο ΚΕΠ να υπογράψουμε υπεύθυνη δήλωση πως μου επιτρέπει να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον Καραφώτη. Όταν του παρέδωσα τη δήλωση, έμεινε άναυδος!»


Έκανες μια κραιπάλη;
«Τον Φεβρουάριο, όπου, ύστερα από 16 ώρες δουλειάς, γύρισμα και δύο παραστάσεις, αντί να βρεθώ στο κρεβάτι μου, βρέθηκα με την παρέα στην πίστα ενός ρεμπετάδικου να χορεύω με αγνώστους μέχρι το πρωί!»


Είδες έναν εφιάλτη;
«Πριν από τη φετινή μου πρεμιέρα. Το γνωστό αγχωτικό όνειρο του ηθοποιού. Είδα πως δεν μπορούσα να φτάσω στο θέατρο, έφτασα τελικά αργά σε άλλο θέατρο, φόρεσα άλλο κοστούμι, θα έλεγα κείμενο που δεν ήξερα, και βγαίνοντας στη σκηνή έπεσα πάνω στον Κιμούλη!», λέει στο People.


Δείτε ποια Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει όλα αυτά στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved