Demy: «Δε με νοιάζει αν κάποιοι είπαν: Τι δουλειά έχει μια pop artist να τραγουδά Θεοδωράκη» (video)
Showbiz

Demy: «Δε με νοιάζει αν κάποιοι είπαν: Τι δουλειά έχει μια pop artist να τραγουδά Θεοδωράκη» (video)

Η Demy είναι η απόδειξη ότι η νέα γενιά, όταν θέλει και προσπαθεί, καταφέρνει πολλά.

Η τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει για τη δουλειά της, τη σεμνότητα και το ήθος της κυκλοφόρησε το νέο της album με τίτλο «Retrospective», από την Panik Oxygen, το οποίο αποτελεί μια καινούργια πρόταση από την ίδια, κι αυτό γιατί διασκευάζει τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Γιάννης Σπανός της εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τoυς κι εκείνη τα συστήνει ξανά στο κοινό με μια νέα οπτική. Μάλιστα το single «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» έχει ήδη αρχίζει να αγκαλιάζεται από τον κόσμο και το video clip του να κερδίζει έδαφος στο youtube.

Η Demy μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη κι αυτό που θα συνειδητοποιήσει κανείς παρακολουθώντας την είναι ότι είναι πλέον πιο απενοχοποιημένη από ποτέ, με διάθεση να απαντήσει σε όλα χωρίς την συστολή που είχε στο παρελθόν.

Αρχικά, μιλήσαμε για την καινούργια της δισκογραφική δουλειά και η χαρά της ήταν απερίγραπτη. Μας εξομολογήθηκε ότι πλέον έχει αποφασίσει να κάνει μόνο πράγματα που τη χαροποιούν, χωρίς να τη νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι ή την καχύποπτη κριτική που θα ασκήσουν.

Η ξεγνοιασιά που είχε στην αρχή της λείπει

Demy

Βρίσκεται στη μουσική βιομηχανία εδώ και περίπου 8 χρόνια, όταν το single «Μια ζωγραφιά» έγινε το απόλυτο hit και η Demy τρύπωσε στη ζωή μας σαν το πολλά υποσχόμενο new entry.

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι στα πρώτα της βήματα είχε μια γλυκιά άγνοια κινδύνου που νοσταλγεί και εξηγεί το γιατί.

Ανήσυχο πνεύμα
Το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, κάτι που είχε αντιληφθεί από μικρή, όμως το τελευταίο διάστημα έχει μπει και στον χώρο της υποκριτικής.

Η συμμετοχή της σε μιούζικαλ στην αθηναϊκή σκηνή, με το «Fame» να είναι η αρχή, την πήγε σε έναν ακόμη μαγικό κόσμο για εκείνη, τον οποίο αγάπησε. Μάλιστα, για πρώτη φορά την απολαύσαμε και στον κινηματογράφο, με την ταινία «Περιμένοντας τη νονά».

Μπορεί να συστήνεται, όπως μας είπε σαν τραγουδίστρια, αλλά πλέον βάζει δίπλα και τη νέα ιδιότητα της ηθοποιού και το χαίρεται.

Η προσωπική της ζωή στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, ο γάμος και η οικογένεια

Με τον σύντροφό της

Εκτός από την επαγγελματική της ζωή που ακμάζει σταθερά, διανύει και μια ευτυχισμένη περίοδο στην ερωτική της ζωή, καθώς εδώ και τρία χρόνια είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και πλέον συγκατοικούν.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ χαρούμενη στο πλευρό του και αποκάλυψε ότι είναι παραδοσιακή σύντροφος, αφού αρέσκεται να φροντίζει τον αγαπημένος της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν κι εκείνος κάνει το ίδιο.

Ο θεσμός του γάμου είναι κάτι που την αφορά, με μια άλλη οπτική όμως, και μας εξηγεί το σκεπτικό της. Ακόμη, δηλώνει αν είναι στα άμεσα σχέδιά της και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να συμβεί.

Όσον αφορά στη δημιουργία οικογένειας, η Demy έχει μια πολύ συγκροτημένη σκέψη, τονίζοντας ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό. Αποκαλύπτει ότι θέλει να κάνει παιδιά και να τους προσφέρει όσα και οι δικοί της γονείς της έδωσαν με αγάπη και δίνει το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα δούμε… Demακια.

Η Demy αποκλειστικά στο gossip-tv.gr σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Enjoy!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved