Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: «Μαμά, είμαι πολύ περήφανη για εσένα» (Photos)
Showbiz

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: «Μαμά, είμαι πολύ περήφανη για εσένα» (Photos)

Η Βίκυ Σταυροπούλου θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» και έχει μία βδομάδα για να μάθει τον ρόλο της.

Σε περίπου μία εβδομάδα, η θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, έχει πρεμιέρα και όλα ήταν έτοιμα, μέχρι που έγινε κάτι που κανείς δεν περίμενε. Δέκα μέρες πριν τη πρεμιέρα και πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 17ης Ιουνίου, οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η Ελένη Καστάνη αποχωρεί από την παράσταση. Η ηθοποιός, είχε συμφωνήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο από τον Απρίλιο και ουδείς περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Συγκινημένη η κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα που θα βρεθούν μαζί σε περιοδεία έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της:

«Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν.

Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος ,αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή».

Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί

«Μαμά», είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους.

«Βίκυ», είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου.

Ευχαριστούμε πολύ – ξέρεις εσυ!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιααα Τα λέμε…παντού!!»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved