«Η Μενεγάκη ζητούσε τη συμβουλή μου για πράγματα για τα οποία αμφέβαλε» (exclusive video)
Showbiz

«Η Μενεγάκη ζητούσε τη συμβουλή μου για πράγματα για τα οποία αμφέβαλε» (exclusive video)

Την παρακολουθούμε στην τηλεόραση αρκετά χρόνια, από τότε που έδινε τις προβλέψεις της μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Πλέον, η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ανήκει σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, το Star Channel και από εκεί και συγκεκριμένα τόσο από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου αλλά και από τη δική της εκπομπή Star System, αναλύει τα άστρα και αποκαλύπτει τις προβλέψεις της.

Ο λόγος βέβαια, όπως θα καταλάβατε, για την Άση Μπήλιου η οποία μίλησε στο gossip-tv.gr και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την τηλεοπτική χρονιά που έφτασε στο τέλος της.

«Ήταν μια ωραία χρονιά, γιατί το Stars System έγινε εβδομαδιαίο κι ο κόσμος δείχνει ότι αγαπά την εκπομπή. Γενικά είμαι ευχαριστημένη και με το πρωινό, γιατί είμαστε μια παρέα πια, περνάω καλά και κάθε μέρα κάνω τον καραγκιόζη, γιατί μια τραγουδάω, μια μεταμφιέζομαι. Περνάω καλά όμως» είπε με χαρά!

Η εκπομπή της σημείωσε υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης, η Άση, όμως, μας εξομολογήθηκε ότι αγχώνεται, γιατί η εκπομπή, όπως τόνισε, είναι «το παιδί της».

Η συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

Άση Μπήλιου-Ελένη Μενεγάκη

Η Άση συνεργάστηκε με την Ελένη για δέκα ολόκληρα χρόνια και μας αποκάλυψε ότι συζητούσαν διάφορα πράγματα. Μάλιστα, δήλωσε ότι η Ελένη τη ρωτούσε για πράγματα που αφορούσαν στα προσωπικά της ζητήματα, για τα οποία ενδεχομένως να αμφέβαλε.

Θα δεχόταν η Άση να βρεθεί ξανά στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη και ποια η σχέση τους σήμερα;

Τι απαντά στην Λίτσα Πατέρα που είπε στον τηλεοπτικό αέρα ότι αν δεχόταν πρόταση να παρευρεθεί στην εκπομπή της Άσης θα έλεγε «ίσως»;

Όσα είπε η ίδια στην ακόλουθη αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv.gr...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved