Αποστολία Ζώη: «Πληρωμένη» απάντηση στον Κατσινόπουλο που είπε ότι δεν της μιλάει (video)
Showbiz

Αποστολία Ζώη: «Πληρωμένη» απάντηση στον Κατσινόπουλο που είπε ότι δεν της μιλάει (video)

Η Αποστολία Ζώηδεν έχει καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, όπως εκείνος υποστήριξε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Γιατί όμως και τι υποστηρίζει η Αποστολία; 

Οι δυο τους συμμετείχαν στο Nomads , όπου μπορεί να μην είχαν στενή επαφή, ωστόσο δε φαινόταν να έχουν μεγάλες διαφορές. Όμως ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε ότι δεν μιλάει πια με την Αποστολία.

Μάλιστα, εκείνος είπε: «Σε ένα πάρτι με την Αποστολία δεν μιλήσαμε. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα… Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και οι χαρακτήρες μας και η λογική μας. Και φτάσαμε σε ένα σημείο που μέσα μου ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, άδικα και μια απέχθεια. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω αυτό το πράγμα».

Τι απαντά όμως η Αποστολία Ζώη;

Η τραγουδίστρια μας μίλησε αποκλεισικά και έδωσε τη δική της απάντηση, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους: «Μου αρέσει να πορεύομαι με την αγάπη» είπε μεταξύ άλλων.

Τελευταία τη βλέπουμε να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις, με το «Ζητείται ψεύτης» να είναι η αρχή και το «TOC TOC» η συνέχεια.

Μας αποκάλυψε ότι από επτά ετών έπαιξε σε θεατρικά έργα και δήλωσε αν πλέον αισθάνεται και ηθοποιός εκτός από τραγουδίστρια.

Η δημιουργία οικογένειας και η μάχη με την κατάθλιψη.

Αποστολία Ζώη

Περάσαμε και σε πιο προσωπικά της θέματα όμως. Τη ρωτήσαμε λοιπόν αν η δημιουργία οικογένειας και η απόκτηση παιδιών την αφορούν με εκείνη να απαντά με κάθε ειλικρίνεια.

«Η δημιουργία οικογένεια δεν είναι αυτοσκοπός και δεν ήταν ποτέ» είπε μεταξύ άλλων δηλώνοντας αν είναι στα σχέδια της να συμβεί, ενώ παράλληλα περιέγραψε τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν.

Η Αποστολία έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι η κατάθλιψη εισέβαλε στη ζωή της.

«Η κατάθλιψη με χτύπησε βαθιά στον πυρήνα μου και δεν ήθελα να το κρύψω… Όταν κάτι το έχω αντιμετωπίσει και μου έχει ανοίξει έναν δρόμο που μπορώ να βοηθήσω κι άλλο κόσμο το βροντοφωνάζω και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Ήταν χαστούκι για εμένα» είπε μεταξύ άλλων.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετώπισε, αποκάλυψε ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του το εκμυστηρεύτηκε και παραδέχτηκε ποιο ήταν το λάθος που έκανε.

Με μεγάλη ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι δεν έχει επανέλθει πλήρως, όμως βρίσκεται σε καλό δρόμο, αναφέροντας τι κάνει για να είναι καλύτερα.

Όσα αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη και οι λεπτομέρειες στην ακόλουθη αποκλειστική συνέντευξη.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved