Το μεγάλο βήμα στη σχέση τους - Τα δύο χρόνια σχέσης και η συγκατοίκηση (photos)
Showbiz

Το μεγάλο βήμα στη σχέση τους - Τα δύο χρόνια σχέσης και η συγκατοίκηση (photos)

Μετά από δύο χρόνια, το ζευγάρι, μαζί με τα δύο παιδιά της συντρόφου του μοντέλου, ζουν κάτω από την ίδια στέγη ως μια ενωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Είναι ζευγάρι σχεδόν δύο χρόνια και η σχέση τους μοιάζει να είναι ιδανική.

Μπορεί και οι δύο να είχαν στο ενεργητικό τους από έναν γάμο που έληξε άδοξα, όμως τώρα ζουν μαζί και μάλιστα κάτω από την ίδια στέγη, ενώ δηλώνουν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι.

Μαζί τους μένουν και τα δύο παιδιά της κοπέλας, τα οποία διατηρούν άριστες σχέσεις με τον σύντροφο της μαμάς τους.

Το μοντέλο έχει αποτραβηχτεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας, ασχολείται με τον αθλητισμό, ενώ περιστασιακά κάνει κάποιες δουλειές στον χώρο της μόδας. Η σύντροφός του, είναι αρχιτέκτονας και μητέρα ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Και οι τέσσερις εκτός από τις κοινές καλοκαιρινές ή χριστουγεννιάτικες διακοπές, μοιράζονται πολλές δημιουργικές ώρες και στο σπίτι, ενώ συνδέονται με μια δυνατή σχέση αγάπης.

Μετά το τέλος του γάμου του, το μοντέλο μοιάζει να βρήκε στο πρόσωπο της συντρόφου του, όλα όσα αναζητούσε. Και οι δύο είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ εκείνος αγαπά τα παιδιά της συντρόφου του σαν δικά του.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους και όπως αναφέρει η Real News, δεν θα εκπλαγεί κανείς αν σύντομα επισημοποιήσουν τη σχέση τους ή πάρουν την απόφαση να αποκτήσουν και μαζί ένα παιδί.

Δύο χρόνια είναι αρκετά για να βεβαιωθούν ο ένας για τα συναισθήματα του άλλου, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι στα περισσότερα στιγμιότυπα που αναρτούν στις προσωπικές σελίδες τους στα social media είναι και οι δύο χαμογελαστοί.

Στη gallery που ακολουθεί, θα δείτε ποιο είναι το ζευγάρι που έκανε το επόμενο βήμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved