Χριστίνα Πολίτη -Σωτήρης  Φουρτουλάκης: Ευτυχισμένοι όσο ποτέ!
Showbiz

Χριστίνα Πολίτη -Σωτήρης Φουρτουλάκης: Ευτυχισμένοι όσο ποτέ!

Η δμοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη μας συστήνει τον σύζυγό της Σωτήρη Φουρτουλάκη και τον μικρότερο γιο της, τον Άλεξ.


Πώς είναι να ζεις με ένα νεότερο άντρα όπως ο Σωτήρης;

ΧΠ: «Θαύμα! Δεν έχει τις ανασφάλειες ενός μεσόκοπου και καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα με αφήσει να παίζω 20 χρόνια μπιρίμπα σε μερικά χρόνια ως χήρα».


Σωτήρη πως είναι να ζεις με μια γυναίκα τόσο κοινωνική όπως η Χριστίνα; Την ακολουθείς πρόθυμα στις εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να παρευρεθεί;
Σ.Φ: «Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τα τελευταία χρόνια διανύω μια κοινωνική περίοδο της ζωής μου, οπότε τις περισσότερες φορές την συνοδεύω με ευχαρίστηση. Απλώς προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο επιλεκτικοί γίνεται, αφού κάθε έξοδός μας σημαίνει και λιγότερος χρόνος με τον γιο μας».


Πώς είναι η ισορροπία ανάμεσα σε μία cool μαμά , ένα ωραίο μπαμπά και ένα υπερδραστήριο παιδί;
ΧΠ: «Ποιος είπε ότι υπάρχει ισορροπία; Της τρελής γίνεται στο σπίτι!»


Υπάρχει ανταγωνισμός στη σχέση σας;
Σ.Φ: «Θεωρώ ότι ο ανταγωνισμός που βιώνουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι τόσο έντονος που το να σπαταλήσεις ενέργεια για να ανταγωνιστείς ακόμα και τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να ζεις μαζί του είναι υπερβολική πολυτέλεια».


Τι μαμά θεωρείς πως είσαι;
ΧΠ: «Είμαι δοκιμασμένη, καταπληκτική μαμά νέας τεχνολογίας με όλα τα παραδοσιακά συστατικά. Ρώτα τον μεγάλο μου γιο , τον Νίκο να σου απαντήσει καλύτερα».


Ποιες είναι οι στιγμές που απολαμβάνεις περισσότερο με τον Άλεξ;
Σ.Φ: « «Τον Άλεξ τον απολαμβάνω ακόμα κι όταν τον χαζεύω να κοιμάται. Είναι τόσο αξιολάτρευτος που δεν θα ξεχώριζα κάποια συγκεκριμένη στιγμή , για να μην αδικήσω τις υπόλοιπες».


Πώς θα περάσεις τον φετινό χειμώνα;
ΧΠ: «Με αρκετή δουλειά, πολλή ενέργεια και ενδιαφέρουσες μίνι “αποδράσεις”»


Τι αγαπάς και τι σε εκνευρίζει στην Χριστίνα;
Σ.Φ: « Λατρεύω την προσωπικότητά της και την θεωρώ την πιο ενδιαφέρουσα και έξυπνη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Δεν έχω βρει κάτι ακόμα που με εκνευρίζει στην Χριστίνα».
Πηγή:HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved