Μαρία Αντωνά: «Θα ήθελα να μείνω στο πάνελ του “Happy day”»
Showbiz

Μαρία Αντωνά: «Θα ήθελα να μείνω στο πάνελ του “Happy day”»

H Μαρία Αντωνά είναι η πιο πρόσφατη μεταγραφή του «Happy Day».

Η όμορφη παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν υπάρχει κάτι που τη δυσκόλεψε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, για τη σχέση της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και αν του χρόνου θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της.

Πώς είναι για εσένα το «Ηappy Day»;

«Γνώριζα ήδη κάποιους, όπως τον Κώστα και τη Σταματίνα. Τη Σταματίνα την είχα γνωρίσει στη σχολή του ΑΝΤ1, που ήταν καθηγήτρια μου στα σεμινάρια τηλεπαρουσίασης. Οπότε τα νέα πρόσωπα για εμένα ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και ο Χρήστος Βαρθαλίτης. Μπορώ να πω, έναν χρόνο μετά, ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρέ-θηκα σε αυτή την παρέα, γιατί είναι πραγματικά μια πολύ happy παρέα! Είναι παιδιά τα οποία με στήριξαν, γέλασα μαζί τους και έχουμε γίνει φίλοι. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου, ίσα-ίσα που με βοήθησαν πάρα πολύ να ενταχθώ, και αισθάνθηκα άνετα από την πρώτη στιγμή».

Υπάρχει κάτι που σε δυσκόλεψε;

«Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το κομμάτι του σχολιασμού και των θεμάτων, που δεν ήταν ακριβώς στο αντικείμενο μου. Εγώ ήμουν στο ΜΑD, ήμουν πιο κοντά σε μουσικά projects και εκπομπές, οπότε το κομμάτι του σχολιασμού ήταν καινούργιο για εμένα, πόσω μάλλον ο σχολιασμός της σόουμπιζ. Στην αρχή έκανα δεύτερες σκέψεις, όσον αφορά τα σχόλια που έπρεπε να κάνω για τον καθένα. Γιατί πολλούς τους ήξερα κιόλας, οπότε ήθελα να έχω μια ουδέτερη στάση».

Σε πήρε ποτέ κανείς να σου ζητήσει τον λόγο;

«Ναι, ναι, το έχουν κάνει. Γιατί, ξέρεις στην αρχή που είσαι και εύκολος στόχος, όταν είσαι το νέο πρόσωπο μιας παρέας αυτός που θέλει να πει κάτι θα το πει σε εσένα. Οπότε μου συνέβη. Ομως με διπλωματική στάση και πολύ κόσμια, προσπαθώ να εξηγήσω πως πρόκειται για μια εκπομπή, όπου θα κάνουμε το σχόλιο μας πάντα με τον σωστό τρόπο. Δεν θέλουμε να εκθέσουμε ή να μειώσουμε κάποιον. Ισα-ίσα εμείς κάνουμε πλάκα, όπως θα ήμασταν στο σπίτι μας».

Ποια είναι η σχέση σου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

«Την αγαπώ. Φέτος θεωρώ-πως έχει κάνει μια συγκλονιστική χρονιά, μου αρέσει πολύ και ως γυναίκα και ως παρουσιάστρια, είναι πολύ απλός άνθρωπος. Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε θέματα από την πολιτική, μέχρι το lifestyle και να σχολιάσει τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό την ξεχωρίζει από άλλες παρουσιάστριες. Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, από την πρώτη στιγμή που την έχω γνωρίσει μέχρι τώρα, είναι ότι πάντα είναι πολύ ευγενική με τους συνεργάτες της. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και βγάζει θετική ενέργεια. Γι' αυτό πιστεύω ότι έχει πετύχει. Γιατί αυτό ακριβώς που δείχνει στην τηλεόραση, αυτό είναι και στην προσωπική της ζωή».

Του χρόνου θα είστε μαζί;

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη, ούτε εγώ, ούτε κανένας από το πάνελ, απ’ ό,τι γνωρίζω. Εχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά, πολύ πετυχημένη, οπότε περιμένουμε, λίγο πριν ολοκληρώσουμε, να συζητήσουμε για το τι θα γίνει. Εγώ φυσικά θα ήθελα να μείνω. Εννοείται», λέει στη real life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved