Mαρία Αντωνά: «Δε θέλω τον ρόλο της ωραίας στην τηλεόραση»
Showbiz

Mαρία Αντωνά: «Δε θέλω τον ρόλο της ωραίας στην τηλεόραση»

Η Μαρία Αντωνά αποποιείται τη σέξι πλευρά της, είναι ντροπαλή και δεν αισθάνεται άνετα όταν τα δημοσιεύματα ασχολούνται με την προσωπική ζωή της.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε αν η εμφάνιση της τής άνοιξε πόρτες και αν κάνει κάποιον ρόλο στην τηλεόραση.

Εσύ κάνεις κάποιον ρόλο στην τηλεόραση;

«Είμαι ακριβώς όπως και στην προσωπική μου ζωή, αυτό ήταν το στοίχημα το οποίο είχα βάλει με τον εαυτό μου. Να δείξω δηλαδή αυτό που είναι η Μαρία. Μήνα με τον μήνα, νομίζω πως το έχω καταφέρει, κατά κάποιον τρόπο, θέλω να γελάσω, να κάνω πλάκα, να κάνω χιούμορ και αυτό κάνω στο πάνελ. Δεν θέλω να έχω τον ρόλο της ωραίας θέλω να έχω τον ρόλο του κοριτσιού που θα τσαλακωθεί. Είμαι από τις κοπέλες που δεν με νοιάζει η εμφάνιση μου, θα βάλω -ας πούμε- ό,τι ρούχα μου δώσουν, είμαι πολύ κουλ άνθρωπος».

Η εμφάνιση σου άνοιξε πόρτες;

«Στην τηλεόραση σίγουρα σου ανοίγει πόρτες. Δηλαδή για μια κοπέλα με ωραία εμφάνιση κάποια πράγματα μπορεί να είναι πιο εύκολα. Αυτό όμως σημαίνει πως θα πρέπει να αποδείξεις και πράγματα. Πάντα οι δουλειές μου έρχονταν επειδή δούλευα πολύ, επειδή κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα μου μπορεί να έλεγαν μια καλή κουβέντα σε άλλους ανθρώπους του χώρου για εμένα. Ολη η πορεία μου ήταν πάντα από συγκυρίες και από τύχη. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η εμφάνιση που με έκανε να ξεχωρίσω. Στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλά ωραία κορίτσια. Δεν θεωρώ ότι πλέον είναι εύκολο να ξεχωρίσεις από την εμφάνιση».

Οταν σε αποκαλούν σέξι, πώς νιώθεις;

«Σίγουρα μου αρέσει. Μπορεί στις φωτογραφίες να δείχνω σέξι, είμαι όμως πολύ ντροπαλή. Οταν κάποιος μου κάνει ένα κομπλιμέντο, τις περισσότερες φορές ντρέπομαι. Συνήθως λειτουργώ έτσι, δεν είναι ότι πιστεύω πως είμαι σέξι. Καμία σχέση. Πάντα θέλω να βλέπω το καλύτερο από εμένα, θέλω να βλέπω κοπέλες πιο όμορφες να παίρνω ιδέες. Μου αρέσει να βλέπω ωραίες γυναίκες δίπλα μου».

Πώς νιώθεις με δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή;

«Δεν αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα θυμώσω. Είναι λογικό από τη στιγμή που βρίσκομαι κι εγώ στην τηλεόραση. Δεν είμαι όμως από τους ανθρώπους που θα έλεγα να κάνω μια φωτογράφιση με τον σύντροφο μου, μήπως με βοηθήσει. Δεν αισθάνομαι καλά με αυτό, δεν θα χρησιμοποιήσω τη σχέση μου για να προβληθώ. Εχει τύχει να μου προτείνουν μια φωτογράφιση, να μιλήσω για τη σχέση μου, αν είμαι με κάποιον, αν δεν είμαι, και δεν ήθελα να το κάνω», λέει στη real life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved