Πετρούνιας – Μιλλούση: Το «χρυσό» της ζωής τους
Showbiz

Πετρούνιας – Μιλλούση: Το «χρυσό» της ζωής τους

Ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους που έρχεται σε λίγους μήνες.

Μπορεί να έχουν πάρει χρυσά μετάλλια και οι διακρίσεις τους να είναι αμέτρητες αλλά αυτή τη φορά το χρυσό της ζωής τους θα τους το φέρει ο... πελαργός. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, δύο αθλητές που με τα επιτεύγματα τους έχουν γεμίσει υπερηφάνεια και συγκίνηση όλη την Ελλάδα. Ο χρυσός ολυμπιονίκη ς των κρίκων και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής περιμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του ερωτά τους που έρχεται σε λίγους μήνες και θα τους αλλάξει τη ζωή. Την αποκάλυψη αυτή έκανε πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο χρυσός πρωταθλητής Λ. Πετρούνιας.

Η Ημέρα του Πατέρα, που εορτάστηκε την περασμένη Κυριακή, φόρτισε συναισθηματικά τον χρυσό ολυμπιονίκη, που θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία που βιώνει με τη σύντροφο του Βασιλική. Ετσι, ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram μια φωτογραφία στην οποία έχει γονατίσει μπροστά στην αγαπημένη του και φιλά την κοιλίτσα, της ενώ έγραψε και το εξής σχόλιο: «Τώρα πια είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω...». Η Βασιλική, από την πλευρά της χωρίς να κρύβει τη χαρά της έγραψε: «Η κοιλίτσα μου δεν κρύβεται πια, γι' αυτό θα το φωνάξω δυνατά!».

Το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί της Τήνου, με τον Λευτέρη να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το χειρουργείο που έκανε στο χέρι του με σκοπό την επιστροφή του στις προπονήσεις και τη Βασιλική να απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Η σχέση των δύο πρωταθλητών είναι μια σχέση αγάπης που έχει περάσει από σαράντα κύματα, αλλά κατάφερε να βγει δυνατή και αλώβητη. Στα πέντε χρόνια που είναι μαζί, οι δύο κορυφαίοι αθλητές είναι αχώριστοι, είτε όταν πανηγυρίζουν για κάποια επιτυχία είτε όταν αντιμετωπίζουν κάποια δύσκολη στιγμή. Η Βασιλική ήταν στο πλευρό του Λευτέρη όταν έδωσε τον μεγάλο αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα του Κατάρ, όπου και κατέκτησε το ένατο κατά σειρά χρυσό μετάλλιο του. Για ακόμα μια φορά δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του, αφού, ως πρωταθλήτρια κι εκείνη, γνωρίζει πολύ καλά το άγχος και τις δυσκολίες που έχει κάθε αγώνας τέτοιου επιπέδου. Πανηγύρισε το χρυσό του μετάλλιο, ενώ δεν σταμάτησε να τον ενθαρρύνει σε κάθε του βήμα και να τον στηρίζει ψυχολογικά, όπως έκανε και κατά τη χειρουργική επέμβαση στη Γαλλία, στην οποία υποβλήθηκε ο Λευτέρης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η χρόνια τενοντοπάθεια που τον ταλαιπωρούσε.

Αλλά και ο Λ. Πετρούνιας είναι πάντα στο πλευρό της Βασιλικής όπως ήταν και όταν ανακοίνωσε το τέλος της σπουδαίας καριέρας της μετά από 27 χρόνια πορείας.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης αυτή την περίοδο ακολουθεί έναν εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, έτσι ώστε να επανέλθει στις προπονήσεις και να ξεκινήσει να λαμβάνει μέρος στους αγώνες με στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020. Οι δυο τους ζουν σαν παντρεμένοι και μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο μετακόμισαν σε νέα κατοικία στα νότια προάστια, την οποία διαμόρφωσαν και διακόσμησαν με μεγάλη χαρά.

Παράλληλα, προχωρούν στην υλοποίηση ενός κοινού ονείρου τους, που είναι η δημιουργία ενός γυμναστηρίου, το οποίο ετοιμάζουν στα νότια προάστια.

Πηγή real life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved