Βασίλης Κεκάτος: «Την πρώτη ημέρα που ήρθα από τις Κάννες με κέρασαν τα σουβλάκια»
Showbiz

Βασίλης Κεκάτος: «Την πρώτη ημέρα που ήρθα από τις Κάννες με κέρασαν τα σουβλάκια»

Ο Βασίλης Κεκάτος, είναι ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους που σηκώνει τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες και είναι μόλις 27 ετών. 

Ο ίδιος, μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μίλησε για όλο αυτό που έζησε και για το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Τώρα με τον Χρυσό Φοίνικα έχεις χάσει την ησυχία σου;

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η έκθεση και κοινωνικοποίηση δεν είναι του στιλ μου. Σκέψου ότι έχω τους ίδιους φίλους από τότε που ήμουν 5 ετών. Βέβαια, έχω συνέλθει από τον ίλιγγο που έζησα τις τελευταίες εβδομάδες και νιώθω τυχερός, γιατί είναι πολύ εύκολο να σε ρουφήξει όλη αυτή η κατάσταση. Τις πρώτες ημέρες περπατούσα βράδυ στη Φωκίωνος Νέγρη και άκουγα «Ο Κεκάτος δεν είναι αυτός;».

Κάποιοι με αναγνώριζαν, αλλά πρόφεραν λάθος το όνομα μου! Επίσης, την πρώτη ημέρα που ήρθα από τις Κάννες με κέρασαν τα σουβλάκια.

«Τα σουβλάκια είναι από εμάς», λέει ο ντιλιβεράς. Ή τις προάλλες παρήγγειλα από ένα μαγειρείο και μου ζωγράφισαν με έναν κόκκινο στυλό έναν φοίνικα πάνω στο τάπερ.

Ωραία είναι αυτά...

Ναι, έχουν γέλιο, αλλά θέλω να τελειώσουν γρήγορα, γιατί δεν με αφορούσε ποτέ να γίνω γνωστός. Εμένα η δουλειά μου είναι πίσω από την κάμερα, όχι μπροστά. Γι' αυτό, αν θες, έγινα σκηνοθέτης.

Ό,τι βλέπεις έξω, αυτόματα στο μυαλό σου το σκηνοθετείς;

Σίγουρα βλέπω τον κόσμο μέσα από το πρίσμα του σινεμά, δηλαδή προφανώς σκέφτομαι τι μουσική μπορεί να ταιριάζει κάπου, τι ωραίο που θα ήταν αυτή η κοπέλα να φορούσε αυτό το φόρεμα σε αυτό .το φόντο ή τι ωραία χέρια, θα ήθελα πολύ να τα δω από πιο κοντά. Με το σινεμά υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να δεις τα πράγματα από πιο κοντά.

Να σου ευχηθώ «άντε και με το Όσκαρ;».

Μια χαρά δεν είμαι και με τον Φοίνικα; (γέλια), είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved