Acun Ilicali: Τι συμβαίνει με την προσωπική ζωή; Οι νέες φήμες και η 20χρονη καλλονή (photos)
Showbiz

Acun Ilicali: Τι συμβαίνει με την προσωπική ζωή; Οι νέες φήμες και η 20χρονη καλλονή (photos)

Ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali φαίνεται πώς είναι ξανά ερωτευμένος.

Λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του με την τρίτη σύζυγό του Σεϊμά Σουμπασί, ο 50χρονος τηλεοπτικός παραγωγός όπως όλα δείχνουν έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας 20χρονης καλλονής από την γειτονική χώρα, η οποία ακούει στο όνομα Τσάλα Αϊτσά.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σπουδάζει νοσηλευτική και ενώ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, το ενδιαφέρον των τούρκικών ΜΜΕ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του πάνω της.

Οι δυο τους είναι λίγο καιρό μαζί, ενώ οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας φανερώνουν πως οι δυο τους είναι full in love.

Η Ατσαλά και ο Acun αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν ν’ απολαμβάνουν τον χρόνο τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, όσοι τους έχουν δει μαζί, υποστηρίζουν ότι η νεαρή κοπέλα μοιάζει αρκετά στην πρώην σύζυγο του ισχυρού άντρα της Τουρκίας.

Μετά το τέλος του γάμου του, ο Acun Ilicali δείχνει ανανεωμένος και ευτυχισμένος. Προσέχει και φροντίζει τη σύντροφό του και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του που ο έρωτας «χτύπησε» ξανά την πόρτα του.

Πλέον, ο Acun Ilicali έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν και κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Δείτε την νέα σύντροφο του Acun στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved