Ιωσηφίνα Τζουγανάκη: Στη Σκιάθο με το αμόρε της (photos)
Showbiz

Ιωσηφίνα Τζουγανάκη: Στη Σκιάθο με το αμόρε της (photos)

Η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη έφερε πιο γρήγορα τον καύσωνα με τις σέξι εμφανίσεις της στην παραλία.

Το κορίτσι του «Τροχού της τύχης», το οποίο παρακολουθούμε κάθε απόγευμα στο Star, δίπλα στον Πέτρο Πολυχρονίδη, επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα το αγαπημένο της νησί, τη Σκιάθο.

Η καλλίγραμμη Ιωσηφίνα απαθανατίστηκε στην παραλία της Αγίας Ελένης μαζί με τον σύντροφο της, Πλούταρχο. Το ζευγάρι περνούσε σχεδόν όλη την ημέρα του δίπλα στη θάλασσα ενώ αρκετές φορές καθόταν εκεί μέχρι να απολαύσει το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret, το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να παραμείνει στο νησί των Σποράδων, αφού συζητά για να εργαστεί στην υποδοχή μεγάλου night club. Η όμορφη Χανιώτισσα έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν σε γνωστά στέκια των Αθηνών.

Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή της Ιωσηφίνας όταν η Τζούλια Νόβα έπειτα από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Οι υπεύθυνοι του Star βρήκαν στο πρόσωπο της Κρητικιάς την ιδανική αντικαταστάτρια της Νόβα και έτσι της έδωσαν τη ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό του Πέτρου. Η Ιωσηφίνα πριν από έναν χρόνο δοκίμασε την τύχη της μπροστά στους κριτές του «GΝΤΜ». Εκείνοι τις έδωσαν μια ευκαιρία να προχωρήσει στο bootcamp όμως δεν συνέχισε.

Δείτε την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη στην παραλία της Σκιάθου στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved