Ο «πόλεμος» των μαγιό στην ελληνική showbiz ξεκίνησε (photos)
Showbiz

Ο «πόλεμος» των μαγιό στην ελληνική showbiz ξεκίνησε (photos)

Το καλοκαίρι είναι ο αγαπημένος μήνας των κυριών της εγχώριας showbiz.

Με το που ξεκινήσουν οι πρώτες ζέστες, φοράνε το μαγιό τους και τρέχουν στην θάλασσα να κάνουν τη βουτιά και την ηλιοθεραπεία τους. Φυσικά, μοιράζονται με τους followers τους φωτογραφίες από την παραλία, με φόντο το απέραντο γαλάζιο ή κάποιο καταπράσινο τοπίο και συνήθως η φωτογραφία συνοδεύεται από κάποια βαθυστόχαστη φράση.

Όμως, κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν έχει μόνο ένα μαγιό και οι κυρίες της showbiz έχουν πολλά μαγιό και μας τα δείχνουν μέσα από το Instagram, αφού για κάθε βουτιά έχουν και διαφορετικό μαγιό.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι από την αγαπημένη της παραλία στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια λατρεύει το καλοκαίρι, την θάλασσα και τον ήλιο και φυσικά περνάει αρκετές ώρες στην αγαπημένη της παραλία.

Η Φαίη Σκορδά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχει μείνει αρκετά πίσω όχι μόνο στα μπάνια, αλλά και στις δημοσιεύσεις με μαγιό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει αναρτήσει μόνο μια φωτογραφία με μαγιό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κάνει τα περισσότερα μπάνια απ’ όλες τις κυρίες της showbiz. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει είναι αρκετές αν αναλογιστεί κανείς πώς μόλις φεύγει ο Ιούνιος. Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, η queen dina δικαίως έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες με μαγιό, αφού είναι δικά της και θέλει να τα λανσάρει.

Η Νικολέτα Ράλλη ποζάρει με στυλ στον φωτογραφικό φακό είτε δίπλα στη θάλασσα είτε δίπλα σε πισίνα. Η blogger του Queen.gr δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram με μαγιό και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι άλλη μια που έχει πολλά μαγιό στην γκαρνταρόμπα της. Μαγιό που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της και τα δυνατά της σημεία. Η δημοσιογράφος έχει ξεκινήσει από νωρίς τα μπάνια και ήδη έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με διαφορετικά μαγιό.

Η Αθηνά Οικονομάκου λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων δεν έχει κάνει αρκετά μπάνια. Ωστόσο, όταν πραγματοποιεί κάποια εξόρμηση δεν το κρύβει από τους followers της. Βέβαια, τώρα που θα πάει στη Σαντορίνη με τον σύζυγό της, καθώς άνοιξε εκεί ξενοδοχείο, η Αθηνά θα γεμίσει το instagram της με φωτογραφίες και πολλά μαγιό.

Εμείς να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved