Ιωάννα Ασημακοπούλου: Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στο Μιλάνο (photos)
Showbiz

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στο Μιλάνο (photos)

Η συμμετοχή της  Ιωάννας Ασημακοπούλου στο σίριαλ του Αlpha «Το σόι σου» σε συνδυασμό με το θέατρο, μπορεί να καθιστά συχνά εξαντλητικό το πρόγραμμα της, όμως η ίδια δεν παραπονιέται.

Η όμορφη ηθοποιός σε συνέντευξή της παραδέχεται πως το αποτέλεσμα και η αγάπη του κόσμου δεν της δίνουν περιθώρια να αισθανθεί κούραση.

«Είναι ευχής έργο να έχεις δουλειά και στα δύο. Όταν όμως πρέπει να σηκωθείς στις 6.00 το πρωί για να ξεκινήσεις στις 8.00 τα γυρίσματα, να τελειώσεις το απόγευμα, να φύγεις απευθείας για πρόβα στο θέατρο και να γυρίσεις σπίτι αργά το βράδυ, είναι αντικειμενικά κουραστικό. Με τον καιρό βέβαια το συνηθίζεις και αυτή η ρουτίνα είναι ωραία στη δουλειά μας. Το αποτέλεσμα και η αγάπη που εισπράττεις από τον κόσμο δεν σου δίνει το περιθώριο να αισθανθείς την κούραση».

Αλήθεια, αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τηλεόραση και θέατρο, τι θα διάλεγε;

«Το θέατρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μειώνω την τηλεόραση, γιατί αγαπάω και τα δύο. Ηθοποιός, όμως, έγινα πρωτίστως για να παίζω στο θέατρο. Η διαδικασία και ο τρόπος προσέγγισης των πραγμάτων είναι τελείως διαφορετική. Ζεις το "moment to moment", που λέμε».

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βλέπεις ότι χαρακτηρίζει τον εαυτό της traveler.

«Αγαπώ πολύ τα ταξίδια και προσπαθώ να φεύγω όποτε μπορώ. Ανήκω στη γενιά που οι περισσότεροι φίλοι μου έφυγαν ως οικονομικοί μετανάστες στο εξωτερικό. Επομένως έχω δικούς μου ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδεύω πολύ. Θέλω να βλέπω έναν τόπο ολοκληρωμένα, αν και συχνά δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να το κάνω. Για να καταλάβεις, έχω στα σχέδια μου κάποια στιγμή να κάνω road trip την επαρχία της Γαλλίας. Γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς και ανθρώπους ανοίγει το μυαλό σου».

Συνεχίζει με παιχνιδιάρικη διάθεση να διηγείται ευτράπελα περιστατικά από τις επισκέψεις της σε άλλες χώρες.

«Θυμάμαι μια φορά που ήμουν στην Ιταλία και είχα αγοράσει εισιτήρια για να πάω να δω μια παράσταση όπερας στη Σκάλα του Μιλάνου. Είχα φορέσει τα καλά μου και όταν πήγα εκεί συνειδητοποίησα ότι ενώ είχα πληρώσει για να καθίσω σε μια συγκεκριμένη θέση προκειμένου να το απολαύσω, μου είχαν δώσει λάθος εισιτήρια, με αποτέλεσμα να με βάλουν τέρμα Θεού. Προσπαθούσα να συνεννοηθώ μιλώντας λίγα ιταλικά, αγγλικά και ελληνικά . Έλεγα το πρόβλημα μου στις ταξιθέτριες. Προσπαθούσαν να με καταλάβουν αλλά ήταν δύσκολο γιατί δεν μιλούσαν καλά αγγλικά. Ηταν πολύ αστείο. Κάποια στιγμή με λυπήθηκαν και με έβαλαν σε έναν άλλο εξώστη. Οι φίλοι μου με παρατηρούσαν γελώντας και απορώντας πώς κατάφερα να συνεννοηθώ», αποκάλυψε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved