Ποια ηθοποιός αποκάλυψε: «Έχω απιστήσει. Την έχω κάνει την κουτσουκέλα μου όταν ήμουν μικρή» (pics)
Showbiz

Ποια ηθοποιός αποκάλυψε: «Έχω απιστήσει. Την έχω κάνει την κουτσουκέλα μου όταν ήμουν μικρή» (pics)

Ο έρωτας έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή της και δηλώνει πως υπήρξε τυχερή λες και ήταν η Κλόντια Σίφερ.

Έχει αγαπήσει, έχει αγαπηθεί, αλλά όπως αποκάλυψε όταν ήταν μικρή είχε απιστήσει. Μάλιστα, εξήγησε πώς ήταν επιλογή της να μην γίνει... μητέρα.

Χάσατε ποτέ την αισιοδοξία σας;

«Ποτέ και όταν πέθανε η μαμά μου στα 13, είχα έναν πατέρα που αναπλήρωσε δέκα μανάδες και δέκα πατεράδες μαζί. Η μητέρα μου είχε υπερλειτουργία θυρεοειδούς αλλά στο τέλος τη χτύπησε στα νεύρα, δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε το πιρούνι. Έκλαψα πολύ, αλλά είχα ένα πατέρα που ήταν 50 χρόνια μπροστά από την εποχή του, σπουδαίος καθηγητής φυσικομαθηματικός. Ήταν περήφανος για μένα».

Όταν αντιμετωπίσατε τον καρκίνο είπατε γιατί δεν έχω ένα παιδί;

«Όχι ποτέ. Όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι καλά. Δεν ήθελα από 15 ετών και δεν το μετάνιωσα. Λέω αν είχα ένα παιδί τώρα θα ήμουν τρελή γιατί ή θα ήταν άνεργο ή δεν θα πήγαινε καλά με τον γάμο του... Ήταν συνειδητότατη επιλογή».

Σας κάνουν προτάσεις;

«Ναι μου κάνουν και για τουρνέ. Δεν πήγαινα όταν ήμουν 20 ετών θα πάω τώρα; Αν μου κάνουν μια πρόταση θέλω να είναι σε ένα θέατρο στην Αθήνα και στο έργο να είναι μια σελίδα. Η τηλεόραση δεν μου λείπει».

Πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια σας;

«Όχι, δεν ήμουν από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Πήγαινα και με το μέρος του άλλου, όταν μου έλεγαν πως το budget είναι στενό. Δεν ήμουν καλή στις διαπραγματεύσεις. Ενώ στη ζωή μου ήμουν Τζέκις Χαν, στο θέατρο ήμουν κότα λυράτη».

Λέτε όχι στις προτάσεις επειδή τα λεφτά δεν είναι καλά;

«Και τα λεφτά δεν είναι καλά και ούτε τουρνέ θέλω. Τα θέατρα τώρα είναι για 10-20 μέρες δεν θέλω... Το σκουληκάκι του θεάτρου είναι πολύ μικρό μάλλον έχει γίνει αμοιβάδα. Δόξα τω Θεώ, φαντάζεσαι να είχα πάθος. Μετά από 44 χρόνια τι πάθος να έχω έλεος».

Υπήρξε κάτι που σας πείραξε σε όλα αυτά τα χρονιά;

«Πήρα το αίμα μου πίσω το 2003 με τις «Σαββατογεννημένες». Μέχρι τότε έπαιρνα τους επιχειρηματίες μου έλεγαν ότι έχουμε κλείσει και αν θέλω να συμμετάσχω μόνο σε τουρνέ. Έχω κλάψει πολλούς χειμώνες που έμενα χωρίς δουλειά και ας είχα να φάω. Όταν ήρθαν οι «Σαββατογεννημένες» χτυπάει το τηλέφωνο και ένας επιχειρηματίας μου είπε σε θέλω και του είπα ότι λόγω του γυρίσματος δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις πρόβες. Μετά ήρθε και ο «Εραστής» και εκεί να δεις τηλέφωνα. Μου είπαν συνάδελφοι να ζητήσω πολλά λεφτά όμως είπα όχι δεν θα δώσω το δικαίωμα σε κανέναν επιχειρηματία να πει ότι η Τσαγγάνη τρελάθηκε. Θα πει ποια νομίζει ότι είναι η Βλαχόπουλου ή η Κοντού. Έκλεινα το τηλέφωνο και δεν πήγαινα. Είχα το ατού ότι είχα να ζήσω».

Η συνεργασία σας με τον Γιώργο Καπουτζίδη πως ήταν;

«Ήταν μόνο για δυο επεισόδια. Όταν γνώρισα τον Καπουτζίδη του είπα πως δεν ήθελα τίποτα άλλο από το να παίξω σε 10 επεισόδια. Μου είπε σε έντεκα ναι σε εννιά όχι και ό,τι είπε το έκανε. Τι να πω εγώ για αυτό το παλικάρι, ο λόγος του ήταν σπαθί».

Έχετε δεχτεί αθέμιτο ανταγωνισμό;

«Μια φορά ένας πρωταγωνιστής στο Δελφινάριο το 87-88 ενώ είχα κλείσει ήθελε να με υποβαθμίσει. Τελικά έφυγα και ανεβαίνοντας τη Στουρνάρη έκλαιγα και τα μάτια μου έκαιγαν. Τότε είπα γι' αυτό βγήκε το τραγούδι τα δάκρυα μου είναι καυτά».

Ο έρωτας τι ρόλο έπαιξε στη ζωή σας;

«Μεγάλο. Ήμουν τυχερή λες και ήμουν η Κλόντια Σίφερ. Δεν έχω αισθανθεί ερωτική απογοήτευση, έχω πέσει όμως στα πατώματα για έναν άντρα. Πάντα βέβαια έφευγα από τις σχέσεις γιατί ερωτευόμουν άλλον».

Πιστή υπήρξατε;

«Έχω απιστήσει. Την έχω κάνει την κουτσουκέλα μου όταν ήμουν μικρή».

Φεύγατε επειδή οι σύντροφοι σας ήθελαν γάμο;

«Τους το ξέκοβα. Τους έλεγα παιδιά στεφάνια βάζουν και στα βαρέλια. Εγώ δεν παντρεύομαι. Έχω κάνει ένα πολιτικό γάμο… πέτσινο. Της πυρκαγιάς...», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved