MAD Video Music Awards 2019: Οι λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί! (photos)
Showbiz

MAD Video Music Awards 2019: Οι λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί! (photos)

MAD Video Music Awards 2019: Για 16η συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται απόψε ένας από τους πιο διαχρονικούς μουσικούς θεσμούς της χώρας μας ο οποίος και φέτος συγκέντρωσε τις πιο όμορφες και λαμπερές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. 

Ρεπορτάζ: Διονυσία Ζαπατίνα-Σάββας Μπίτζας

Φυσικά, από νωρίς απόψε το βράδυ άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι celebrities οι οποίοι έλαμπαν περπατώντας πάνω στο κόκκινο χαλί που είχε στηθεί στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) το οποίο και φιλοξενεί φέτος τον κορυφαίο μουσικό θεσμό, τα madvma 2019.

Οικοδέσποινες, τουλάχιστον στην υποδοχή των celebrities ήταν η Ιλένια Ουίλιαμς και η Ελένη Βουλγαράκη οι οποίες με χαμόγελο έκαναν από την πρώτη στιγμή τους καλεσμένους να νιώθουν σαν... στο σπίτι τους.

Επί της υποδοχής
Η Ελένη Βουλγαράκη με την Ιλένια Ουίλιαμς οι λαμπερές οικοδέσποινες της βραδιάς στα backstage.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα ζήσουμε και πάλι μεγάλες εκπλήξεις on stage με περίεργες συνεργασίες, εκρηκτικές εμφανίσεις και εντυπωσιακές ερμηνείες. Φυσικά, από τα highlights της βραδιάς είναι η εμφάνιση στην σκηνή του Βασίλη Καρρά που περιμένουν με ανυπομονησία χιλιάδες κόσμου.

Η... ροζ εμφάνιση που έκανε τη διαφορά

Στη σκηνή του MAD Video Music Awards 2019 θα δούμε επίσης νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες όπως τους Alcatrash, την Τάμτα, τους Goin Through, τη Jozephine και τον Mike, τους Onirama, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, την Ήβη Αδάμου και την Έλενα Τσαγκρινού και πολλούς ακόμη.

Η σέξι Josephine!

Μία ultra sexy εμφάνιση έκανε στο κόκκινο χαλί η Josephine Wendel η οποία, όπως ήταν προγραμματισμένο, θα ανέβαινε και στη σκηνή των Mad VMA για να χαρίσει τη δική της νότα στην όμορφη βραδιά. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

Πάντα σικ!

Η Έλενα Γαλύφα, γνωστή fashion blogger και influencer στον χώρο της μόδας, έκανε σούπερ σικ εμφάνιση στο κόκκινο χαλί! Αρκεί μόνο να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρετε... ιδέες!

Σαν πριγκίπισσα το παραμυθιού!

Σαν... πριγκίπισσα του παραμυθιού με πάρα πολύ μακριά μαλλιά και τούλινη φούστα που παρέπεμπε σε... παραμύθι, εμφανίστηκε η Κόνι Μεταξά. Και πράγματι ήταν υπέροχη!

Δείτε την στην παρακάτω gallery να ποζάρει στο κόκκινο χαλί.

Δείτε παρακάτω στην gallery και πολλές ακόμη εμφανίσεις επωνύμων στο κόκκινο χαλί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved