Μενεγάκη-Μπαλατσινού: Φήμες για το τέλος της φιλίας τους (photos)
Showbiz

Μενεγάκη-Μπαλατσινού: Φήμες για το τέλος της φιλίας τους (photos)

Τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη και την Τζένη Μπαλατσινού

Οι δυο τους δεν υπήρξαν μόνο φίλες, αλλά και κουμπάρες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η επικοινωνία τους δεν ήταν συχνή, ενώ το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν κάλεσε την παρουσιάστρια του Alpha τον γάμο της, φαίνεται πως είναι η αρχή του τέλους.

Δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, είχε αναφέρει ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει σκοπό να καλέσει την Ελένη Μενεγάκη στο γάμο της. Κάτι που έγινε!

Η σχέση μεταξύ των δύο κουμπάρων έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις, ωστόσο, σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν τις καταστάσεις, παρά το γεγονός πως καταβλήθηκαν προσπάθειες και από τις δύο, το ρήγμα που δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια δεν έκλεισε ποτέ. Ως γνωστόν, η αρχή του τέλους στην πολύχρονη αυτή φιλία έγινε πολλά χρόνια πριν, όταν σε κοινές διακοπές της Τζένης και της Ελένης με τα παιδιά στην Άνδρο η Μενεγάκη γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ήταν τότε που η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο, με τον οποίο όχι μόνο ερωτεύτηκαν, αλλά παντρεύτηκαν και απέκτησαν την μικρή Μαρίνα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο παρουσιάστριες είχαν πάλι απομακρυνθεί. «Είχαν διακόψει και τα τυπικά αραιά τηλεφωνήματα», αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά και τις δυο. Άλλωστε, η Ελένη μέσω της εκπομπής της έριξε τις σπόντες της λέγοντας πως δεν έχει γνωρίσει τον Βασίλη Κικίλια. Από την άλλη, η ζωή της Τζένης έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια: Δεν κάνει κοσμικές εμφανίσεις, έχει αφιερωθεί απόλυτα στα τρία παιδιά της και οι πιο κοντινοί φίλοι της προέρχονται πια από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν πως ήταν προσωπική απόφαση της Τζένης Μπαλατσινού να μην καλέσει την Ελένη Μενεγάκη στο δεύτερο γάμο της, γνωρίζοντας φυσικά την έκταση που θα πάρει το θέμα. Επίσης, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 επέλεξε να κάνει μια λιτή δήλωση για το γάμο της σε άλλη εκπομπή του Αlpha, στο «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, και όχι σε αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που πραγματοποιούνταν το μυστήριο στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό φρόντισε να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα μέσω Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα αγαπημένα της Άχλα της Άνδρου, όπου πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η Ελένη Μενεγάκη, αφού δεν πήρε προσκλητήριο για το γάμο, ακούγεται έντονα πως δεν έστειλε δώρο στην Τζένη, ούτε βέβαια τις ευχές της με γραπτό μήνυμα. Πολλοί θεωρούν πως όσα συνέβησαν αποτελούν πια και το οριστικό τέλος μιας φιλίας που κράτησε πολλά χρόνια και επισφραγίστηκε με μια κουμπαριά, καθώς πριν από 11 χρόνια, το Σεπτέμβριο του 2008, η Τζένη είχε γίνει νονά της Βαλέριας Λάτσιου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved