Ελισάβετ Μουτάφη: «Πρώτη φορά ένιωσα ότι βρήκα το άνθρωπο μου και ήθελα να παντρευτώ» (photos)
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Πρώτη φορά ένιωσα ότι βρήκα το άνθρωπο μου και ήθελα να παντρευτώ» (photos)

Η Ελισάβετ Μουτάφη συμπληρώνει ένα χρόνο έγγαμου βίου.

Η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το γάμο της, το σύζυγο της και τι άλλαξε στη ζωή της αυτή η σχέση.

-Πώς είναι ο ρόλος της συζύγου που πρέπει να είναι και νοικοκυρά; Τα καταφέρνει;

«Τα καταφέρνω. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω συνηθίσει να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο σπίτι, ούτε το κάνω ούτε το θέλω. Δουλεύω, είμαι και στο σπίτι. Ο Μάνος δουλεύει πάρα πολλές ώρες, είναι πολύ φορτωμένη η μέρα του, δεν είναι απαιτητικός ως σύζυγος, είναι κουλ, συνεννοούμαστε πάρα πολύ καλά. Επίσης, μαγειρεύει, έχει κι αυτό το ταλέντο, μάλιστα είναι 100% πιο ταλαντούχος στη μαγειρική απ' ό,τι εγώ. Έτσι, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, το πώς έχουμε μάθει να είμαστε και να δουλεύουμε. Όταν τόσα χρόνια έχουμε μάθει να δουλεύουμε, ξαφνικά δεν τα παρατάμε όλα για να γίνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να βάλουμε μέσα την οικογένεια και τη δουλειά μας».

-Ποιες δουλειές αγαπάς να κάνεις στο σπίτι;

«Να διακοσμώ το σπίτι μου, αυτό μου αρέσει. Δεν νομίζω ότι τρελαίνετε κανείς για τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνεις όταν χρειάζεται. Έχω έναν ψυχαναγκασμό με την τακτοποίηση, δεν μπορώ να μείνω σ' ένα σπίτι με πεταμένα ρούχα, μου δημιουργεί τεράστιο άγχος, μου αρέσει πολύ η τάξη. Το να είναι τακτοποιημένα τα πράγματα γύρω μου με ηρεμεί».

-Υπάρχει κάτι στο οποίο δεν ταιριάζετε με τον Μάνο;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν ταιριάζουμε. Όταν μπορείς να συνεννοηθείς και να επικοινωνήσεις με τον άλλο, ακόμα και σε κάτι που μπορεί να μην είμαστε ίδιοι πάντα βρίσκεις την άκρη. Δεν είμαστε 20 χρονών, ξέρουμε τι θέλουμε από τη ζωή μας. Έχουμε απόλυτη συνεννόηση, δεν έχουμε θέματα. Δεν είμαστε πολύ διαφορετικοί, είμαστε πολύ κοντά στη λογική και στο πώς λειτουργούμε. Εγώ έχω πάρα πολύ άγχος, δυστυχώς, από παιδάκι είμαι έτσι, και ο Μάνος μου το λέει συνέχεια, ότι πάντα βρίσκω κάτι να αγχώνομαι και δεν χρειάζεται. Όταν με πιάνει αυτό το άγχος, εκείνος με ηρεμεί, με καθησυχάζει. Καταφέρνει να διαχειριστεί οποιοδήποτε άγχος του και το κάνει και σ' εμένα, εκεί διαφέρουμε, εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα».

-Μετά το γάμο άλλαξε κάτι;

«Έχει αλλάξει, είναι ψυχολογικό, γιατί δεν έχω παντρευτεί ξανά, δεν έχω κάποια τέτοια εμπειρία. Για μένα έχει αλλάξει το ότι είναι πιο όμορφο να νιώθει ότι πέρασες από την εκκλησία, την τελετή, το πάρτι, που οι αγαπημένοι σου άνθρωποι ήταν εκεί, ο «τίτλος» του ότι λέω «ο σύζυγός μου», «ο άντρας μου» είναι διαφορετικός από το να λέω «η σχέση μου». Ούσα ηθοποιός, η φαντασία, η ιδέα, η αίσθηση, με επηρεάζει και μου δημιουργεί μια άλλη πραγματικότητα. Είναι όμορφο να είναι κάτι επισφραγισμένο, με κάνει να αισθάνομαι διαφορετικά. Μια συμβίωση δεν αλλάζει, επειδή έχεις παντρευτεί. Είναι και το ότι έχει μια σιγουριά. Πολλά ζευγάρια παντρεύονται και χωρίζουν, υπάρχει μια ευκολία σε αυτό. Ψυχολογικά υπάρχει η ασφάλεια, που για μένα υπάρχει και πρακτικά. Για μένα ισχύει ότι έχω επιλέξει τον άνθρωπο της ζωής μου, αυτόν θέλω να παντρευτώ, το έχω υπογράψει στην εκκλησία ή στο δημαρχείο, έχει βάρος αυτό, αλλιώς δεν θα το έκανα».

-Σε παλαιότερη συνέντευξη είχες πει ότι δεν ήσουν το κορίτσι που έψαχνες να παντρευτείς.

«Δεν ήμουν αρνητική στο γάμο, απλώς δεν ήμουν το κορίτσι που έψαχνα τον άντρα που θα παντρευτώ. Πάντα υπήρχε η δουλειά μου και δεν είχα το άγχος αυτό. Δεν ονειρεύομαι κάτι γενικά, αλλά ειδικά».

-Ένιωσες για πρώτη φορά ότι βρήκες τον άνθρωπο σου και ήθελες να παντρευτείς;

«Ναι, πρώτη φορά το ένιωσα και το έκανα».

-Βρήκες το άλλο σου... ολόκληρο;

«Ναι, έτσι, αυτό, ακριβώς», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved