Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν θα απαντούσα στο αν είμαι έγκυος» (photos)
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν θα απαντούσα στο αν είμαι έγκυος» (photos)

Η Ελισάβετ Μουτάφη τον Σεπτέμβριο θα γιορτάσει την πρώτη επέτειο του γάμου της.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στο πως φαντάζεται τη ζωή της στο μέλλον και αν την ενοχλεί που τη ρωτούν συνέχεια αν είναι έγκυος.

-Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου στο μέλλον;

«Θέλω να είμαι καλά, υγιής, το λέω ειλικρινά, όπως και οι άνθρωποι που αγαπώ. Μετά έρχονται τα υπόλοιπα, θέλω να είμαι καλά με την οικογένεια και τη δουλειά μου. θέλω να μην αγχώνομαι, αν γίνεται. Με τον Μάνο είμαστε άνθρωποι της ίδιας γενιάς, δεν είμαστε μωρά, ξέρουμε τι μας γίνεται και πού το πάμε.

- Ρωτούν πολλοί συνεχών για το αν είσαι έγκυος. Σε ενοχλεί αυτό;

«Είναι μέσα στη δουλειά σας αυτό. Όταν θέλεις να κρύψεις κάτι, μπορείς, όπως και να το προβάλλει. Είμαστε δύο άνθρωποι που είναι χαρά μας να ασχοληθούν τόσο-όσο με μας, τόσο-όσο κι εμείς, για να βγουν προς τα έξω πράγματα. Δεν είχαμε ποτέ το κόμπλεξ να κρύψουμε κάτι, ούτε να διαφημίσουμε κάτι. Δεν θα απαντούσα στο αν είμαι έγκυος, δεν υπάρχει περίπτωση. Οι ερωτήσει που γίνονται για ένα παιδί θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνονται σε καμιά γυναίκα, αν η ίδια δεν το πει. Μπορεί να έχει πρόβλημα, να μη θέλει να το πει για κάποιο λόγο. Αν δεν επιλέξει η ίδια να το πει, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση που δεν πρέπει να γίνεται.

- Το Σεπτέμβριο συμπληρώνετε ένα χρόνο γάμου.

«Ναι, έχουμε την πρώτη μας επέτειο την 1η Σεπτέμβρη. Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμα. Εμείς δεν είμαστε του προγράμματος, ό,τι μας βγει. Δεν θέλουμε να κάνουμε προγράμματα, γιατί μετά μπορεί να χαλάσουν. Είναι κάτι τόσο όμορφο, που πιστεύω ότι κάπως θα το οργανώσουμε», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved