Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και ο μυστικός αρραβώνας (photos)
Showbiz

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και ο μυστικός αρραβώνας (photos)

Η σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και θέλει να ζήσει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους αποφεύγουν τις δηλώσεις, ενώ όταν πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί με βέρα στο αριστερό χέρι. Αυτό, είναι κάτι που έχει φουντώσει τις φήμες ότι το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί κρυφά. Φήμες, όμως θέλουν την Κατερίνα Γερονικολού να είναι έγκυος, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δυο να έχει μιλήσει γι’ αυτό δημόσια, αφού ακόμα και οι δηλώσεις τους για τη σχέση τους είναι λακωνικές.

Όσοι ζουν από κοντά τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού υποστηρίζουν πως ο γάμος είναι θέμα χρόνου, αφού ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Άλλωστε και οι δυο στους δικούς τους ανθρώπους δεν κρύβουν την επιθυμία τους ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ν’ αποκτήσουν παιδί.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο το ζευγάρι θα ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Για πάντα» ενώ τον χειμώνα θα παίζουν μαζί και στην θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση «Από Σμύρνη…. Θεσσαλονίκη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved