MAD Video Music Awards 2019: Η συνάντηση μετά από καιρό Μαραντίνη-Μαυρίδη και οι αγκαλιές! (video)
Showbiz

MAD Video Music Awards 2019: Η συνάντηση μετά από καιρό Μαραντίνη-Μαυρίδη και οι αγκαλιές! (video)

MAD Video Music Awards 2019: Μία μεγάλη αγκαλιά έκαναν ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιώργος Μαυρίδης όταν συναντήθηκαν τυχαία στα παρασκήνια της βραδιάς απονομής των βραβείων Mad. 

Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζονται εδώ και χρόνια και ήταν φυσικό, όταν βρέθηκαν χθες στα παρασκήνια της βραδιάς, να ανταλλάξουν μία πολύ ζεστή αγκαλιά. Μάλιστα ο Θοδωρής Μαραντίνης, frontman των Onirama που είχε μαζί του και τους γιους που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να δείξει στον μικρό του γιο τον φίλο του, συστήνοντάς τον.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, γνωστός για τη μεγάλη ευαισθησία του έδειξε να χαίρεται πολύ με τον πιτσιρικά με τον οποίο μίλησε για αρκετή ώρα και έγινε μαζί του και πάλι παιδί.

Παρ' όλο που ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί αφού δεν θέλησε να φωτογραφηθεί, ήταν για πολλούς το επίκεντρο στα backstage μιας και ο ίδιος έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί δημόσια σε κάποια τέτοια εκδήλωση ή έστω τηλεοπτικά. Μετά το τέλος της εκπομπής του, έχει αφοσιωθεί προφανώς στην άλλη μεγάλη του αγάπη, τα τατουάζ όπου θεωρείται μετρ του είδους.

Δείτε στο παρακάτω exclusive video τη στιγμή της συνάντησης Μαυρίδη-Μαραντίνη και όσα είπαν οι δύο φίλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved