Αυτή κι αν είναι γκάφα! Τραγουδίστρια στράβωσε το έπιπλο από... το πολύ ρετούς! (Photos)
Showbiz

Αυτή κι αν είναι γκάφα! Τραγουδίστρια στράβωσε το έπιπλο από... το πολύ ρετούς! (Photos)

Την έκραξαν στο instagram λόγω του υπερβολικού ρετούς που έκανε στην φωτογραφία της!

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν ανεβάσει στο Instagram της μία φωτογραφία που δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της, την επεξεργάστηκε, προκειμένου να φαίνεται ακόμα πιο αδύνατη. Ήθελε να φαίνεται τόσο αδύνατο το σώμα της, που το έπιπλο που ήταν πίσω στράβωσε τόσο πολύ που οι θαυμαστές της το κατάλαβαν και την έκραξαν!

Η τραγουδίστρια ήθελε να κάνει τη μέση της πιο λεπτή και στράβωσε και το έπιπλο στο σαλόνι της. Δεν ήξερες δεν ρώταγες;

Πάντως η εν λόγω τραγουδίστρια έχει πολλά σκαμπανεβάσματα με τα κιλά της και το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να είναι σε φόρμα και τα καταφέρνει μια χαρά και δεν χρειαζόταν τόσα φίλτρα και ρετούς!

Πάντως σε δηλώσεις της είχε πει ότι η διατροφή της εμπεριέχει καθημερινά 40% υδατάνθρακες (γλυκοπατάτα, ολικής άλεσης προϊόντα), 40% πρωτεΐνη (άπαχο κρέας, αυγά) και 20% καλά λιπαρά. Το μυστικό της για αδύνατη σιλουέτα είναι η αποφυγή τροφών με επεξεργασμένη ζάχαρη και υδατάνθρακες και η προτίμηση βιολογικών προιόντων. Στην διάρκεια της ημέρας απολαμβάνει μικρά και συχνά γεύματα χαμηλά σε θερμίδες, ώστε να μην πέφτει στην παγίδα της υπερκατανάλωσης και της αύξησης των κιλών. Καθημερινά καταναλώνει μέχρι 1.200 θερμίδες συνολικά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποια στράβωσε το έπιπλο από το ρετούς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved