Θα πάθετε πλάκα με τη Σίσσυ Χρηστίδου - Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και χωρίς ρετούς (Photos)
Showbiz

Θα πάθετε πλάκα με τη Σίσσυ Χρηστίδου - Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και χωρίς ρετούς (Photos)

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό και χωρίς κανένα φίλτρο και ρετούς! 

Η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» πόσταρε φωτογραφία της χωρία κανένα φίλτρο και ρετούς και μας έδειξε τελικά πώς είναι πραγματικά το κορμί της!

Η εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» τελειώνει αύριο και αμέσως φεύγει για διακοπές με τα παιδιά της, όπως αποκάλυψε και η ίδια στον αέρα της εκπομπής της.

Και μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές της να ξεκινούν αύριο όμως, η Σίσσυ βρήκε την ευκαιρία να κάνει το μπανάκι της σε κάποια πισίνα!

Η παρουσιάστρια μετά από μία δύσκολη χρονιά, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, έχει μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και την είδαμε με ολόσωμο μαγιό μέσα στην πισίνα και όπως θα δείτε είναι μία κούκλα!

Δεν είναι η πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για φέτος, αφού πριν λίγες μέρες είχε ποστάρει ακόμα μία να είναι σε μία αιώρα και είχε γράψει: «Είσαι ατελής... Μην ξεχνάς, είσαι πανέμορφη" δίνοντας γερές δόσεις τόνωσης και αισιοδοξίας σε γυναίκες που ίσως δεν νιώθουν καλά με το σώμα τους».

Δείτε την με ολόσωμο μαγιό και χωρίς καμία επεξεργασία και θα πάθετε πλάκα με το κορμί της Σίσσυς Χρηστίδου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved