Λασκαράκη-Σουλτάτος: Το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο, δύο μήνες μετά τον γάμο τους στην Κρήτη (pics+vid)
Showbiz

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο, δύο μήνες μετά τον γάμο τους στην Κρήτη (pics+vid)

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν για ακόμα μία φορά πράξη αυτό που υποστηρίζουν στην καθημερινότητά τους, ότι αν δεν θέλει κάποιος επώνυμος να μαθευτεί κάτι, δεν θα μαθευτεί! 

Γιατί εκτός από τον ξαφνικό και μυστικό γάμο τους τη Δευτέρα του Πάσχα (22 Απριλίου) που έγινε στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου, οι δύο ερωτευμένοι νεόνυμφοι διοργάνωσαν και... κάτω από τη μύτη μας το γαμήλιο πάρτι τους σε ένα υπέροχο κυκλαδίτικο σκηνικό στη Νάξο.

Εδώ και καιρό ετοίμαζαν το πάρτι με το οποίο θα γιόρταζαν με τους φίλους και τους στενούς συγγενείς τους την ένωσή τους ενώπιον του Θεού και ελάχιστων ανθρώπων μιας και αποφάσισαν το μυστήριο να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο τον περασμένο Απρίλιο.

Όμως από τότε είχαν αποφασίσει πως θα γιόρταζαν την ευτυχία τους με τους δικούς τους ανθρώπους με αυτό το μεγάλο πάρτι που έλαβε χθες το βράδυ χώρα σε ένα υπέροχο κυκλαδίτικο σκηνικό στο νησί, δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα, η Βάσω, η οποία φορούσε ένα υπέροχο ντεπιές και σανδάλια χόρεψε παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς, θέλοντας προφανώς να τιμήσει τον σύζυγό της αφού πρόκειται για τη γενέτειρά του.

Φυσικά το γλέντι πήρε φωτιά από πολύ νωρίς με το μενού, το οποίο -εννοείται- είχε επιμεληθεί ο γνωστός σεφ, να περιλαμβάνει εκλεκτές γεύσεις, μέχρι και σούσι!

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο οι οποίοι και ανέβασαν μία υπέροχη φωτογραφία τους κατά τη διάρκεια του πάρτι, κρατώντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved