Παντρεύεται πρώην παίκτρια του Survivor (photos)
Showbiz

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του Survivor (photos)

Σε δύο μήνες περίπου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της.

Η μελαχρινή καλλονή εδώ και έναν χρόνο περίπου ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία συντρόφου της, ενώ αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές και μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους φίλους της στα social media.

Αν και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει πάρει ελάχιστα κιλά, ενώ οι φωτογραφίες που ανεβάζει με την κοιλίτσα της αποδεικνύουν πως το κορμί της δεν έχει αλλάξει. Αυτό, οφείλεται και στη γυμναστική, αφού δεν έχει σταματήσει μέρα που να μην αθλείται, σε ήπια μορφή φυσικά, αλλά και να περπατά πότε μόνη και πότε με τον αγαπημένο της.

Δείτε για ποια πρώην παίκτρια του Survivor πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

Το ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο και όπως φαίνεται όλα θα γίνουν πολύ ξαφνικά, όπως ξαφνικός ήταν και ο ερωτάς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», δεν έχουν ακόμα αποφασίσει το μέρος, ενώ τα άτομα που θα παρευρεθούν θα είναι πολύ λίγα. Οι δυο τους θέλουν να χαρούν τις στιγμές των διακοπών τους και να μην έχουν άγχος για τίποτα. Η Φελίσια έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη, ενώ συζητά συχνά όλες τις απορίες της ως μέλλουσα μανούλα με τη δική της μαμά, η οποία είναι πάντα στο πλευρό της.

Δείτε φωτογραφίες με τον σύντροφό της παρακάτώ:

Η 28χρονη είναι κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο γάμο του με την Ευαγγελία Κρητικού. Εργάστηκε ως μοντέλο ενώ σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤ1 και έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό», στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Έχει πρωταγωνιστήσει αε βιντεοκλίπ πολλών τραγουδιστών. Εκτός από μοντέλο, η Φελίσια είναι και fashion blogger, ενώ παρουσίαζε τη δική της εκπομπή στο Netwix και στον ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved