Βίκυ Σταυροπούλου: «Έχασα τον ύπνο μου, την ψυχραιμία μου» - Τι συνέβη;
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: «Έχασα τον ύπνο μου, την ψυχραιμία μου» - Τι συνέβη;

Η Βίκυ Σταυροπούλου εξομολογήθηκε γιατί έχασε τον ύπνο της και ποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής δεν μπόρεσε να διαχειριστεί και πολύ cool.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το απρόσμενο γεγονός που της συνέβη και έχασε την ψυχραιμία της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο άδοξο τέλος της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα».

Μα τι... θερμό καλοκαίρι είναι αυτό; Στην παράσταση «Μάλιστα, κύ­ριε Ζαμπέτα» σε περιμέναμε, στη «Μαρία Πενταγιώτισσα» παίζεις τελι­κά. Καλοκαίρι των ανατροπών;

Των απόλυτων ανατροπών! Είχαμε κλείσει να πάμε περιοδεία με το «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα» που παρουσιάσαμε στο «Αλίκη» την προ­περασμένη χειμερινή σεζόν και την τελευταία στιγμή μας «πούλησε» ο παραγωγός μας. Ακύρωσε την περιοδεία γιατί έφερε, όπως μας εί­παν, πολύ μεγάλη ανατροπή στο πρόγραμμα της η ανακοίνωση των εκλογών, Χάθηκαν οι πρώτες «πιάτσες» και φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να τιναχτεί στον αέρα η δουλειά.,. Ήταν άγριο όλο αυτό!

Κι έμεινε πολύς κόσμος χωρίς δουλειά, έτσι;

Έπαθα σοκ! Είμαι 20 χρόνια στο θέατρο και δεν μου έχει ξανασυμ­βεί ποτέ κάτι τέτοιο. Μείναμε άναυδοι όλοι, στενοχωρήθηκα πολύ και θύμωσα γιατί 25 άτομα έμειναν χωρίς δουλειά. Ήταν πολύ άγρια ε­μπειρία αυτή και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν τα «Αθηναϊκά Θέ­ατρα», που είχαν κάνει την τότε παραγωγή -μη γίνονται παρεξηγή­σεις- υπεύθυνα γι' αυτό το άσχημο σκηνικό.

Στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ αποκαλύπτεται ο λόγος που η ηθοποιός έχασε την ψυχραιμία της όπως εξομολογήθηκε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved