Η Μενεγάκη «σκορπά εγκεφαλικά» με το καυτό σορτσάκι της και... δείχνει τους κοιλιακούς της (Photos)
Showbiz

Η Μενεγάκη «σκορπά εγκεφαλικά» με το καυτό σορτσάκι της και... δείχνει τους κοιλιακούς της (Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία από τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια ενώ είχε πει ότι θα έφευγε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της για διακοπές, τελικά παρέμεινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, όπου και δημοσίευσε φωτογραφία της από το σπίτι της στα Μελίσσια.

Η Ελένη έφυγε για διακοπές και απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου!

Η παρουσιάστρια παρέμεινε πιστή στα λόγια της μιας και είχε πει ότι όλο το καλοκαίρι θα δημοσιεύει φωτογραφίες της και insastories.

Η Ελένη είχε πει: «Θα τα λέμε συνέχεια… Θα τα λέμε από αλλού. Από την παραλία, από κανένα σπίτι, από το εξοχικό, θα τα λέμε όμως. Ααα τα μαθήματα γιατί τα έκανα. Έμαθα να κάνω instastory… και θα τα λέμε, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα… αλλά θα τα μάθω μέχρι τις διακοπές μου»!

Η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφία της, πιο κοντινή πεθαίνεις και μας έδειξε το αψεγάδιαστο κορμί της. Η Ελένη φορά το καυτό σορτσάκι και από πάνω το μαγιό της μιας και είναι έτοιμη για βουτιές και πάθαμε πλάκα με το κορμί της. Βέβαια, δεν μείναμε εμείς μόνο άφωνοι με τις τέλειες αναλογίες της στα 49 της χρόνια και μετά από τέσσερις γέννες αλλά και οι followers της που σχολίασαν τους κοιλιακούς της!

Φυσικά η Ελένη απάντησε σε folowers όταν τη ρώτησαν για τους κοιλιακούς της και φαίνεται ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε δεν είναι επεξεργασμένη, άλλωστε δεν είναι λάτρης του ρετούς και των φίλτρων!

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της. Η Ελένη "κόβει ανάσες" με την πιο κοντινή φωτογραφία της με μαγιό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved