Δαλάκα - Ατακάν: Οι νύχτες και οι μέρες τους μετά το Survivor (Photos & Video)
Showbiz

Δαλάκα - Ατακάν: Οι νύχτες και οι μέρες τους μετά το Survivor (Photos & Video)

Survivor τελικός: Ο ενθουσιασμός του Ατακάν για τη νίκη της Κατερίνας Δαλάκα ήταν τόσο μεγάλος, που πυροδότησε τις φήμες περί ενός μεγάλου έρωτα. Τι τρέχει τελικά ανάμεσά τους;

Οι δυο παίκτες γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και ήρθαν κοντά. Η Κατερίνα είπε πολλές φορές on camera ότι συμπαθεί τον Ατακάν.

Οι δυο παίκτες στο survivor Ελλάδα-Τουρκία μπορεί να ήρθαν κοντά όμως δήλωναν ότι είναι μόνο φίλοι, ενώ ο Χικμέτ και ο Μπόρα ανέφεραν πως πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα που άρχισε να αναπτύσσεται στον Άγιο Δομίνικο. Μήπως, τελικά ο Χικμέτ και ο Μπόρα είχαν δίκιο;

Ο Ατακάν πάντως όταν έφυγε από το Survivor είχε πει ότι τρέφει φιλικά συναισθήματα για την Κατερίνα και δεν είχε αφήσει πολλά περιθώρια να πιστέψει κανείς ότι μετά το τέλος του ριάλιτι περιπέτειας θα ξεκινούσε μία σχέση.

Η Κατερίνα κέρδισε το έπαθλο και ο Ατακάν πανηγύριζε περισσότερο από εκείνην!

Ο Ατακάν ήταν πιο εκδηλωτικός από ποτέ, όπως είδαμε σηκώθηκε από την κερκίδα και μπήκε στο πλατό που είχε στηθεί στην Αλικαρνασσό και έσπευσε να την αγκαλιάσει. Μετά από το βράδυ της Κυριακής είναι συνέχεια μαζί!

Ο Ατακάν δημοσίευσε ουκ ολίγα στιγμιότυπα με την Κατερίνα και πολλοί τους τσάκωσαν και μαζί!

Δείτε τα στιγμιότυπα με την Κατερίνα και τον Ατακάν και τα συμπεράσματα δικά σας!

Δείτε το βίντεο που τράβηξε ο Ατακάν με την Κατερίνα Δαλάκα και το δημοσίευσε!

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved