Τούνη, να ένα μήλο! (photos)
Showbiz

Τούνη, να ένα μήλο! (photos)

Μπορεί το περίφημο Αλφαβητάριο του δημοτικού «Λόλα να ένα μήλο» να μεγάλωσε πολλές γενιές Ελλήνων... η Ιωάννα Τούνη, γεννήθηκε για να να κολάσει ακόμη περισσότερες γενιές... 


Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας του ΣΚΑΪ, «My style rocks», έχει βρεθεί στις πιο hot παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Η Ιωάννα Τούνη σε κάθε εμφάνισή της, φροντίζει να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό και να κάνει το γυναικείο να ψάχνει να βρει ένα ψεγάδι της...

Το ξανθό χυμώδες κορίτσι έχει καταφέρει να κάνει τους άνδρες να μπαίνουν στο λογαριασμό της στο instagram και να αναστενάζουν με τις σέξι πόζες της.

Η Ιώαννα πριν από μερικές ημέρες ανέβασε μία φωτογραφία της που πήρε αμέτρητα likes και όχι άδικα. Φορώντας μόνο το εσώρουχό της κάλυπτε το γυμνό της στήθος με δύο ηλιοτρόπια, ανεβάζοντας με αυτό τον τρόπο κι άλλο την θερμοκρασία.

Και δεν αρκούσαν μόνο τα ηλιοτρόπια ανέβασε και ένα instastory φωτιά που σε κάνει να παραμιλάς...

Βλέποντας τη τελευταία φωτογραφία της, ανεβασμένη σε ένα πάγκο κουζίνας, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, να δαγκώνει το «απαγορευμένο» μήλο, σε κάνει όχι μόνο να ψάχνεις «κολασμένα» να βρεις γυμναστήριο καλοκαιριάτικα αλλά και να λες τη φράση που σε ακολουθούσε στα παιδικά σου χρόνια, «Λόλα, να ένα μήλο», με μία μικρή αλλαγή στο όνομα.. «Τούνη, να ένα μήλο»!

Δείτε τις καυτές φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί ...

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved