Josephine: «Είναι κάτι που με σημάδεψε…» (Photos)
Showbiz

Josephine: «Είναι κάτι που με σημάδεψε…» (Photos)

Στα εφηβικά της χρόνια η Josephine σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες της Britney Spears, ενώ μεγαλώνοντας διατήρησε τα μακριά ξανθά μαλλιά που θυμίζουν την ποπ τραγουδίστρια, κάνοντας συγχρόνως το κοινό να την αγαπήσει για την πηγαία τσαχπινιά της.

Το θέμα της βάφτισης δεν ήταν το μόνο που την ταλαιπωρούσε ως παιδί, αφού σε ηλικία 9 ετών η Josephine κλήθηκε να αντιμετωπίσει ψυχολογικά τον χωρισμό των γονιών της.

«Πιστεύω ότι για κανένα παιδί δεν είναι εύκολη αυτή η διαδικασία. Με τη σειρά τους οι γονείς πρέπει να προσέξουν πολύ πώς θα χειριστούν τον χωρισμό. Είναι κάτι που με σημάδεψε, δεν στάθηκα όμως τόσο στον χωρισμό, γιατί θυμάμαι να λέω από μικρή “Αφού δεν θέλουν να είναι μαζί, καλά κάνουν και χωρίζουν”.

Το δύσκολο της υπόθεσης είναι πώς αντιλαμβάνεται το παιδί την αγάπη μετά τον χωρισμό και σε βάθος χρόνου πώς τη μεταφράζει στη σχέση του. Έπειτα από πολλή δουλειά με τον εαυτό μου κατάλαβα ότι δεν πρέπει να ψάχνεις να βρεις έναν άνθρωπο προκειμένου να νιώσεις ασφαλής ή σίγουρος, αλλά πρέπει να ανακαλύψεις τους τρόπους για να δυναμώσεις μόνος σου».

Μπορεί στο εργασιακό της περιβάλλον συχνά να επικρατούν η καχυποψία και ο ανταγωνισμός, ωστόσο η ίδια έχει καταφέρει να διατηρήσει την αθωότητα που τη χαρακτηρίζει.

«Έχω βιώσει περιστατικά αθέμιτου ανταγωνισμού, αλλά μπορώ να σου πω ότι εμένα όλα αυτά με βοηθούν να προχωρήσω μπροστά».


Επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, είναι δοτική και συγχρόνως ένας πολύ καλός συνομιλητής. Έχει κάποιες επαγγελματικές και προσωπικές σταθερές στη ζωή της. Η Κόνι Μεταξά ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

«Με την Κόνι κάναμε μαζί γιόγκα. Εκεί γνωριστήκαμε και από τότε είμαστε αυτοκόλλητες» δηλώνει. «Ήμασταν μικρές τότε και δεν γνωρίζαμε καθόλου η μία την άλλη. Εγώ μόλις είχα ξεκινήσει να τραγουδάω και η Κόνι εκείνη την περίοδο είχε επιστρέψει από την Αμερική».

Τρύπωσε ποτέ στη σχέση τους η ζήλια; «Ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα η μία από την άλλη. Δεν λειτουργώ έτσι στις φιλίες μου», λέει η ίδια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved