Αυτό δεν τον γνωρίζαμε για την Μυρτώ Αλικάκη - H αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια (Photos)
Showbiz

Αυτό δεν τον γνωρίζαμε για την Μυρτώ Αλικάκη - H αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια (Photos)

Το ατίθασο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Αναστασία», είναι σήμερα μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο για αρκετές άλλες γυναίκες, αφού δείχνει να ξέρει τι θέλει από τη ζωή της και πώς να το πετυχαίνει.

Η Μυρτώ Αλικάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, αποκάλυψε κάτι που σίγουρα λίγοι γνωρίζουν.


«Γεννήθηκα στο Παρίσι κι έμεινα εκεί μέχρι τα 3 μου. Οι γονείς μου πήγαν στη Γαλλία για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Είμαι μοναχοπαίδι, αλλά δεν έχω καμία σχέση με αυτό που λέμε “κακομαθημένο”. Έμαθα από νωρίς να φροντίζω τον εαυτό μου κι αυτό επιθυμώ να μάθω και στα παιδιά μου. Δεν θέλω να μεγαλώνω δύο αγόρια που δεν ξέρουν να τηγανίσουν ένα αυγό… Και οι δύο μου γονείς δούλευαν. Με θυμάμαι να γυρνώ μόνη από το σχολείο με το κλειδάκι μου στα χέρια. Στο σπίτι έκανα όλες τις δουλειές: Μαγείρευα, σιδέρωνα, πήγαινα στο σούπερ μάρκετ. Με δυο λόγια, έμαθα να αυτοεξυπηρετούμαι από αρκετά μικρή ηλικία», λέει στο People ενώ αποκαλύπτει πως ήταν από εκείνα τα κορίτσια που μεγάλωσαν με γαλλικά και φλογέρα.

«Φοίτησα σε γαλλικό σχολείο και αργότερα σπούδασα Γαλλική Φιλολογία. Μεγάλωσα με γαλλικά και, αντί για πιάνο, μάθαινα φλογέρα. Στο Δημοτικό ξεκίνησα το μπαλέτο, την ενόργανη και τη ρυθμική γυμναστική χάρη σε μια πολύ αγαπημένη μου θεία που είχε γυμναστήριο και ήταν παράλληλα προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής. Αυτή η θεία με μύησε σε έναν πιο αθλητικό τρόπο ζωής, τον οποίο τηρώ μέχρι σήμερα. Ίσως γι’ αυτό λένε κάποιοι ότι έχω γυμνασμένο κορμί. Το σώμα θυμάται, ισχύει αυτό».

Και μπορεί μέσα από τη σειρά «Αναστασία» να γνωρίσαμε ένα πολύ σέξι κορίτσι, ωστόσο εκείνη δηλώνει πως άργησε πολύ να ανακαλύψει τη θηλυκή της πλευρά.

«Ανέκαθεν ήμουν αγοροκόριτσο. Μπορεί να με βλέπεις πλέον στον δρόμο λιγάκι πιο θηλυκά και προσεκτικά ντυμένη, αλλά όλο αυτό ήρθε αργά στη ζωή μου. Τη θηλυκή μου πλευρά άργησα να την ανακαλύψω, αλλά τώρα, ναι, την ευχαριστιέμαι. Και χωρίς ξόδεμα χρόνου: Ντύνομαι – βάφομαι μέσα σε πέντε λεπτά! Διατηρώ αναλλοίωτα, βέβαια, κάποια χαρακτηριστικά που ακόμη θεωρούνται κάπως πιο αντρικά, όπως τόλμη και θάρρος.


Σιχαίνομαι αυτά τα νιαουρίσματα και τα “γυναικουλίστικα” πράγματα. Υποβιβάζουν τη γυναίκα, που, κακά τα ψέματα, είναι το πιο δυνατό φύλο και προικισμένη από τη φύση να γίνεται μάνα. Η μητρότητα σου δίνει απίστευτη δύναμη να αντεπεξέλθεις στα πάντα. Από την άλλη, η κλισέ φράση “Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ” είναι χιλιόμετρα μακριά από εμένα», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved