Demy: «Είναι πια στους βασικούς μου στόχους να ασχοληθώ με την υποκριτική» (Photos)
Showbiz

Demy: «Είναι πια στους βασικούς μου στόχους να ασχοληθώ με την υποκριτική» (Photos)

Είναι μόλις 27 ετών και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σπουδαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών.

Ο λόγος για την Demy, η οποία κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ μέσα από το οποίο «ξανασυστήνει» στο κοινό τα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Διονύση Σαββόπουλου και Γιάννη Σπανού.

Κορίτσι χαμηλών τόνων, με προσεκτικά βήματα στον χώρο, η Demy πρόκειται να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Η νέα της δισκογραφική δουλειά τη χαροποιεί ιδιαίτερα, αν και κατά τη διάρκεια της «δημιουργίας» της αγχώθηκε αρκετά.

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα πει "όλα καλά και προχωράμε". Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα. Ειδικά στο συγκεκριμένο πρότζεκτ είχα ένα άγχος παραπάνω. Όμως, όταν πήραμε την έγκριση, ήμουν πολύ περήφανη και είπα "τώρα μπορώ να ηρεμήσω"».

Η επιτυχία της χτύπησε νωρίς την πόρτα, στην ηλικία των 19 ετών. Όμως είχε τις σωστές βάσεις και δεν «ξέφυγε» ούτε στιγμή.

«Χάρη στην οικογένεια μου και το φιλικό μου περιβάλλον, η επιτυχία δεν με άλλαξε, παρόλο που έγιναν όλα ξαφνικά. Δεν τολμούσα να βάλω καν στόχους, έκανα χόμπι αυτό που αγαπούσα όταν ήρθε η πρόταση από την Panik. Συνέχισα να κάνω τα ίδια που έκανα και δεν άλλαξε κάτι στον χαρακτήρα μου, Βέβαια, δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν στα 19. Τότε είχα μια άγνοια κινδύνου, τώρα είμαι πιο σίγουρη για τις επιλογές μου», εξηγεί στο «Secret».

Εκτός όμως από τη μουσική, η Demy έχει μια ακόμα αγάπη που γνώρισε πρόσφατα, την υποκριτική.

«Δεν είχε μπει στο μυαλό μου, όμως γνωρίζοντας το μιούζικαλ μέσα από τη σκηνή κατάλαβα πόσο το αγαπώ και μετά τον κινηματογράφο. Είναι πια στους βασικούς μου στόχους να ασχοληθώ με την υποκριτική», εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved