Νίκος Bουρλιώτης: «Πλέον τα ριάλιτι αναδεικνύουν το πραγματικό ζητούμενο: το ταλέντο» (Photos)
Showbiz

Νίκος Bουρλιώτης: «Πλέον τα ριάλιτι αναδεικνύουν το πραγματικό ζητούμενο: το ταλέντο» (Photos)

Ο Νίκος Βουρλιώτης μιλώντας για τον ρόλο που έχει παίξει το λαϊκό τραγούδι στη μουσική του, περιγράφει πως η γειτονιά του αρχικά χαρακτηρίστηκε, τοπογραφικά, από τη θέση της στο δυτικό μέρος της Αττικής, και καλλιτεχνικά από τα τραγούδια που της έδωσαν ταυτότητα.

«Δεν θα μπορούσα να μείνω ανεπηρέαστος μεγαλώνοντας δίπλα στο Αιγάλεω όπου δεσπόζει ακόμα η σκιά του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα, ή του Γρηγόρη Μπιθικώτση, με τραγούδια που ταυτίστηκαν με πειραιώτικες γειτονιές: Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Κοκκινιά. Στους δίσκους μας υπάρχουν τραγούδια που αποδίδουν τιμές σε αυτό το ρεπερτόριο».


Για τα μουσικά ριάλιτι θεωρεί οξύμωρο ότι υπάρχει αρνητική κριτική και παράλληλα υψηλή τηλεθέαση.

«Τα παρακολούθησα σχεδόν όλα τον τελευταίο καιρό, αν και ο τίτλος ριάλιτι δεν ταιριάζει πλέον στο format που έχουν διαμορφώσει. Δεν έχουν καμία σχέση με τις παλαιότερες εκπομπές. Πλέον μιλάμε για νέα, "ρετουσαρισμένα", πιο ώριμα τηλεοπτικά προϊόντα, που αναδεικνύουν το πραγματικό ζητούμενο: το ταλέντο», λέει στο Secret.

Συμβουλεύει τους νέους να μην τα παίρνουν όλα υπερβολικά σοβαρά, ούτε και αψήφιστα. Να μην απέχουν. Να προσφέρουν στην κοινωνία, να μην κατευθύνονται και να είναι ενεργοί και ενημερωμένοι πολίτες. Για εκείνον η νέα γενιά κινείται στα όρια. Κάποιοι καλλιτέχνες hip hop και όχι μόνο συχνά εκμεταλλεύονται αυτά τα όρια, στέλνοντας, δυστυχώς, λάθος μηνύματα και προβάλλοντας λάθος πρότυπα.

Επικροτεί τη διάθεση για διεύρυνση των ορίων και εξέλιξη –όσο αυτή δεν βλάπτει την κοινωνία- και απορρίπτει την άκρατη εμπορευματοποίηση έλλειψη ηθών, αξιών και οράματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved