Λήδα Ματσάγγου: «Η ζωή μιας εργαζόμενης μητέρας είναι δύσκολη, έχει τρέξιμο και δεν έχω και βοήθεια»
Showbiz

Λήδα Ματσάγγου: «Η ζωή μιας εργαζόμενης μητέρας είναι δύσκολη, έχει τρέξιμο και δεν έχω και βοήθεια»

Η Λήδα Ματσάγγου κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γοητευτική ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε πως το έχει πετύχει αυτό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο πως είναι η ζωή μιας εργαζόμενης μητέρας και αν της λείπει κάτι από την ελληνική τηλεόραση.


Πολλοί συνάδελφοι σας πηγαίνουν σε τάλεντ σόου και ριάλιτι παιχνίδια, γίνονται κριτές, παρουσιαστές. Υπάρχει τέτοιου είδους σκέψη κάπου στην άκρη του μυαλού σας;
«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Ποτέ δεν πέρασε μια τέτοια σκέψη από το μυαλό μου. Αλλωστε δεν με εκφράζει κάτι τέτοιο».


Τι σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση;
«Οι παλιές καλές σειρές που γίνονταν στο παρελθόν. Η μυθοπλασία βέβαια βλέπω να ανακάμπτει και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα από δω και πέρα θα πάνε καλύτερα».


Τηλεόραση βλέπετε;
«Αργά το βράδυ βλέπω κυρίως τηλεόραση και ως επί το πλείστον παρακολουθώ Netflix».


Η σχέση σας με τα social media...
«Δεν είναι τόσο καλή. Αν και διατηρώ έναν λογαριασμό στο instagram, εντούτοις δεν ασχολούμαι πολύ γιατί δεν έχω διαθέσιμο χρόνο».


Πρόσφατα ο συνάδελφος σας Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε ότι αυτά τα λεφτά που παίρνει τώρα, κάποτε τα έπαιρνε για μία ατάκα. Είναι δύσκολο για έναν ηθοποιό που είχε δουλέψει τα καλά χρόνια όπως εσείς, να συμβιβάζεται στις συνθήκες του σήμερα;
«Κοιτάξτε, όταν έχει αλλάξει η ζωή όλων των ανθρώπων πώς μπορείς να έχεις την απαίτηση να ζεις κάπου αλλού. Στην ίδια χώρα ζούμε όλοι. Φυσικά και έχουν αλλάξει τα πράγματα και οι αμοιβές, αλλά αυτό συμβαίνει για όλους μας και πρέπει να συμβιβαστούμε».


Έχετε καταφέρει να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πώς το έχετε επιτύχει αυτό;
«Το επιδιώκω. Είναι αυτό που θέλω. Γι’ αυτό και λέγεται προσωπική ζωή. Ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να τη μοιραστώ παρά μόνο με δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό δεν προέκυψε όταν έγινα ηθοποιός».


Πώς είναι η ζωή μιας εργαζόμενης μητέρας;
«Δύσκολη, έχει πολύ τρέξιμο και δεν έχω και βοήθεια. Πρέπει να κάνεις τα πάντα από τις δουλειές του σπιτιού μέχρι το να διαβάσεις το παιδί σου, να είσαι γενικά δίπλα του και να είσαι σωστή-συνεπής και στη δουλειά σου», λέει στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved