Αργύρης Αγγέλου: «Δεν δίνω βάση στις κριτικές. Με ενδιαφέρει να νιώθω εγώ καλά» (Photos)
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Δεν δίνω βάση στις κριτικές. Με ενδιαφέρει να νιώθω εγώ καλά» (Photos)

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για την καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» και την αιφνίδια αποχώρηση της Ελένης Καστάνη.

Ο ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε στο αν διαβάζει τις κριτικές που του γίνονται και αν τον επηρεάζουν.

Αυτό το καλοκαίρι θα είστε σε περιοδεία με την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα»...

«Συμμετέχω για πρώτη φορά σε έργο του Μποστ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Με τους περισσότερους από τους συντελεστές της παράστασης έχω ξανασυνεργαστεί και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να είμαι ακόμη πιο χαρούμενος. Το έργο αυτό τα έχει όλα: χιούμορ, συγκίνηση, πολιτικό στοχασμό, αγάπη για τους ανθρώπους».


Διαβάζετε τις κριτικές που γίνονται για εσάς; Σας επηρεάζουν;
«Κοιτάξτε, προσπαθώ να δω πόσο αντικειμενική είναι μια κριτική. Και επειδή αυτό πια είναι μπερδεμένο στις μέρες μας, δεν δίνω συνήθως βάση. Με ενδιαφέρει να νιώθω εγώ καλά».


Λίγες μέρες προτού ξεκινήσει η παράσταση είχαμε την αιφνίδια αποχώρηση της Ελένης Καστανή. Σας ξάφνιασε η απόφαση της πρώην πια συμπρωταγωνίστριας σας;
«Επειδή ο ρόλος της Ελένης εμπλεκόταν με τον δικό μου και της Δανάης Μπάρκα, κάναμε αποκλειστικά πρόβες όλο το προηγούμενο διάστημα και αυτό που αισθάνθηκα είναι ότι η Ελένη δεν περνούσε καλά. Το γιατί δεν το ξέρω. Το ξέρει μόνο εκείνη και φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα επιλέξει να μιλήσει γι’ αυτό. Σημασία έχει ότι μας πήρε όλους τηλέφωνο για να μας ζητήσει συγνώμη για την αναστάτωση.

Το πρώτο πράγμα που της είπα είναι ότι θα ήθελα να είναι ευτυχισμένη. Συγκεκριμένα, ανέφερα: «Επειδή αποφάσισες ότι είσαι ευτυχισμένη με το να μη συνεχίσεις, εμένα αυτό μου αρκεί». Η Ελένη, λοιπόν, έκρινε ότι δεν θα ήταν ευτυχισμένη και αποχώρησε. Είναι ανθρώπινο. Το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν», λέει στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved