Αργύρης Αγγέλου: «Μου έχει λείψει η μυθοπλασία. Έχω κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1» (Photos)
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Μου έχει λείψει η μυθοπλασία. Έχω κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1» (Photos)

Ο Αργύρης Αγγέλου θυμάται την εποχή του «Παρά Πέντε» και αναφέρει ότι ο κόσμος δεν τον αποκαλεί πια Φώτη.

Επίσης, ο ταλαντούχος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του και αποκαλύπτει σε ποια θεατρική παράσταση θα βρίσκεται το χειμώνα.


Επιμένετε σε κωμωδίες;
«Δεν θα το έλεγα. Μπορεί να είμαι τώρα στη «Μαρία Πενταγιώτισσα» και προηγουμένως στο «Ζητείται ψεύτης», αλλά τη φετινή σεζόν έκανα και τον «Συλλέκτη» και στο παρελθόν έχω κάνει πολλά μιούζικαλ κ.ά. Επιθυμία μου είναι να κάνω διαφορετικά πράγματα».


Η τηλεοπτική μυθοπλασία σας έχει λείψει;
«Πάρα πολύ. Αν και έκανα συζητήσεις για διάφορα πράγματα κατά το παρελθόν, στην πορεία είτε ακυρώθηκαν είτε δεν ευδοκίμησαν. Με το που τελείωσα φέτος το «Your Face Sounds Familiar», έκανα κάποιες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο».


Ο κόσμος σας έχει συνδέσει με τον ρόλο του Φώτη στη σειρά «Παρά πέντε». Σας φωνάζουν ακόμη με το όνομα αυτό;
«Δεν με αποκαλούν πια Φώτη. Εχουν περάσει πια πολλά χρόνια. Δεν είμαι το παιδάκι που ήμουν. Είμαι 41 χρόνων. Αλλά η αγάπη και το πώς έχει χαραχτεί στη μνήμη του κόσμου η συγκεκριμένη σειρά είναι πάντα συγκινητική και νομίζω πάντα θα με συγκινεί όσων χρόνων και να πάω».


Ποια είναι τα επαγγελματικά σχέδια σας για τον χειμώνα;
«Από τον Οκτώβριο θα είμαι στο Θέατρο «Ακάδημος», το οποίο ανακαινίστηκε εκ βάθρων, όπου θα ανεβάσουμε το έργο της Αγκάθα Κρίστι «10 μικροί νέγροι» σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ», λέει στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved