Σταυροπούλου: «Πέρασα ουκ ολίγες δυσκολίες, αλλά προχωρούσα πάντα με πείσμα» (photos)
Showbiz

Σταυροπούλου: «Πέρασα ουκ ολίγες δυσκολίες, αλλά προχωρούσα πάντα με πείσμα» (photos)

Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της, αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. 

Η ηθοποιός εισπράττει την αγάπη του κόσμου και των δικών της ανθρώπων και νιώθει τυχερή για όλα όσα έχει στη ζωή της.

Δούλεψες σκληρά για χρονιά και συνεχίζεις ακάθεκτη κερδίζοντας πολλές νίκες, Βίκυ. Υπήρξες τυχερή στη διαδρομή σου;

«Με πίστεψαν και με αγκάλιασαν θερμά, με εμψύχωσαν, με δυνάμωσαν. Υπήρξα όντως τυχερή και συνεχίζω να είμαι. Είμαι τυχερή γιατί έχω την υγεία μου κι εγώ και όσοι αγαπώ, γιατί κάνω μια δουλειά που αγαπάω πολύ, γιατί με στηρίζει ο κόσμος σε κάθε νέο μου «στοίχημα». Σημασία έχει να έχεις πείσμα και πάθος για όσα κάνεις. Και να μην το βάζεις κάτω για τίποτα και για κανέναν. Εκεί είναι το μυστικό: Να μην παραδίδεις ποτέ τα όπλα»

Νομίζω ότι αυτό είναι γενικά το μότο σου.

«Ναι, γιατί με ξέρεις καλά τόσα χρόνια. Δεν ήταν όλα εύκολα στη ζωή μου. Πέρασα ουκ ολίγες δυσκολίες -προσωπικά και λιγότερο επαγγελματικά- αλλά προχωρούσα πάντα μπροστά με πείσμα. Δεν πρέπει να το βάζει κανείς κάτω, δεν πρέπει να αφήνεσαι στις κακοτοπιές στις στραβές. Πρέπει να παλεύεις»

Πάμε και στο επόμενο «χτύπημα», που όπως έγραψα σε θέλει μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και πάλι στο θέατρο «Αλίκη».

«Θα κάνουμε το εξαιρετικό «Μαμά Ρόζα» του Ρουσέν, με σκηνοθέτη τον μοναδικό Κώστα Τσιάνο και είμαι ευτυχισμένη γι' αυτό. Για άλλη μια φορά συνεργαζόμαστε με τον έξοχο Θοδωρή Πετρόπουλο, που θεωρώ οικογένεια μου, ο οποίος έχει κάνει μια έξοχη διασκευή του έργου. Η διανομή είναι υπό διαμόρφωση»

Και η ιστορία του; Δώσε μας μια πρόγευση..

«Το έργο γράφτηκε το 1957 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Theatre de la Madeleine στο Παρίσι. Η κριτική το θεωρεί ως το σημαντικότερο έργο του Αντρέ Ρουσέν. Το «Mamma Mia» σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία και σε όλες τις χώρες που παρουσιάστηκε. Στην Ελλάδα παίχτηκε για πρώτη φορά το 1959 με πρωταγωνίστρια την κυρία Κατερίνα, ενώ μεταφέρθηκε και στο σινεμά με τίτλο «Il bell’ Antonio» («Ο ωραίος Αντόνιο»), με πρωταγωνιστή τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι. Είναι μία ξεκαρδιστική φαρσοκωμωδία και διαδραματίζεται στην Κατάνη της Σικελίας τη δεκαετία του '50. Το θέμα αφορά την πρόσκαιρη σεξουαλική ανικανότητα του Αντόνιο, γιου της Ροζάρια Μανιάνο, μιας πολυμήχανης μάνας που αγωνίζεται να σώσει την τιμή της οικογένειας της. Μέσα από ευτράπελα γεγονότα, όπου τα σοβαρά μπερδεύονται με τα γελοία και τα καθημερινά μπλέκονται μετά μεταφυσικά, ο θεατής διασκεδάζει με τις ραγδαίες απρόβλεπτες εξελίξεις που διαδραματίζονται σε κάθε σκηνή μέχρι και το φινάλε του έργου» εξήγησε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved