Βάσω Λασκαράκη: Η πρώτη φωτογραφία της στο instagram από το γαμήλιο πάρτι της
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Η πρώτη φωτογραφία της στο instagram από το γαμήλιο πάρτι της

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν το γαμήλιο πάρτι τους στη Νάξο, που τόσο πολύ περίμεναν και οι ίδιοι αλλά και οι στενοί φίλοι τους!

Όπως είναι γνωστό, εκτός από τον ξαφνικό και μυστικό γάμο τους τη Δευτέρα του Πάσχα (22 Απριλίου) που έγινε στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου, το ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι διοργάνωσε κρυφά και το γαμήλιο πάρτι του σε ένα υπέροχο κυκλαδίτικο σκηνικό στη Νάξο.

Το ζευγάρι έδωσε ραντεβού με τους φίλους του στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάζουν το γάμο, που έγινε πριν από δύο μήνες στην Κρήτη.

Οι φίλοι τους δημοσίευσαν ουκ ολίγες φωτογραφίες και βίντεο από το γαμήλιο πάρτι τους και η Βάσω τελικά ποστάρε την πρώτη φωτογραφία στο instagram από το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο

Η ευτυχισμένη Βάσω θέλησε να δημοσιεύσει το βράδυ της Τρίτης την πρώτη φωτογραφία από την εντυπωσιακή βραδιά και έγραψεQ «Όλα περνούν και χάνονται στου χρόνου την πορεία, μα δεν περνά, δε χάνεται η αληθινή φιλία».

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται η Βάσω Λασκαράκη η οποία ποζάρει φορώντας το υπέροχο νυφικό της και είναι με όλες τις φίλες της οι οποίες όπως θα δείτε παρακάτω είναι εντυπωσιακά ντυμένες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved