Μαχαιρίτσας: «Ο Χαρούλης είναι ο πιο εμπορικός, όπου πάει μαζεύονται 10.000 άνθρωποι» (photos)
Showbiz

Μαχαιρίτσας: «Ο Χαρούλης είναι ο πιο εμπορικός, όπου πάει μαζεύονται 10.000 άνθρωποι» (photos)

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αναγνωρίζει την επιτυχία των συναδέλφων του. 

Ο ίδιος κατά καιρούς έχει σκεφτεί να τα παρατήσει, αλλά κάθε φορά κάνει κάτι καινούργιο που του δίνει την όρεξη να συνεχίσει την πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι υπέρ της μουσικής και δεν κάνει διακρίσεις.

Ο κορεσμός μπορεί να είναι και καλλιτεχνικός, όχι μόνο σωματικός.

«Αν δεν έχεις κάτι να πεις, βεβαίως κι επέρχεται ο κορεσμός. Εγώ δεν κάνω δίσκο κάθε χρόνο, ούτε έχω συμβόλαιο που να με δεσμεύει για κάτι τέτοιο. Όταν έχω να πω κάτι, το λέω. , θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που όταν θέλω να ηώ κάτι, έχω το μέσο. Σχολιάζω και την πολιτική και τα ερωτικά τραγούδια και τα πάντα. Ένα σχόλιο είναι αυτό το πράγμα, αρκεί να έχεις κάτι να πεις. Τώρα, όσον αφορά το live, όσο υπάρχουν εκατό άνθρωποι που θέλουν έρθουν και να με ακούσουν, θα το κάνω, αν δω ότι αυτό το πράγμα σιγά-σιγά φθίνει, θα βγω στη σύνταξη από μόνος μου»

Έχει μερικά χρόνια που είχατε δηλώσει πως κάποια πράγματα σας έχουν ξενερώσει και θα θέλατε να αποσυρθείτε και να αφιερωθείτε στο ψάρεμα.

«Αυτά είναι ανάλογα με τις εποχές. Όταν έκανα τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, είπα «Εγώ, έχω τώρα κάτι άλλο να κάνω; Τα έκανα όλα.». Μετά, όμως, μηδενίζεις πάλι το κοντέρ και συνεχίζεις. Αφού είσαι εν ενεργεία. Αυτήν τη στιγμή, δεν έχω κάτι τόσο μεγαλεπήβολο στο μυαλό μου. Ας πούμε, ο δίσκος που ετοιμάζω είναι μια πρόκληση για μένα. Εκτός του ότι ζούμε από αυτό το επάγγελμα, μας κάνει και καλό. Είναι η σωτηρία της ψυχής»

Στον δικό σας χώρο υπάρχει η μικροψυχία ή ο ανταγωνισμός για τον οποίο φημίζεται η mainstrem σκηνή;

«Δεν με ενδιαφέρουν εμένα αυτά. Οι ιντριγκαδόρικες καταστάσεις δεν με αγγίζουν και δεν ξέρω αν υπάρχουν. Άλλοι είναι πραγματικοί φίλοι κι άλλοι είναι φίλοι εκ περιστάσεων. Πάντως, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μία καλώς εννοούμενη ζήλια μπορεί να υπάρχει. Κι εγώ έχω ακούσει δίσκους κι έχω δει συναυλίες που τα ζήλεψα μέσα μου. Είχα πει «Μακάρι να τα είχα κάνει εγώ!». Αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι φυσιολογικό. Δεν μπορούμε να χωριστούμε σε φατρίες. Ούτε του εντέχνου και του ατέχνου, ούτε του εμπορικού και μη εμπορικού. Αυτοί είναι όροι που δεν είναι σωστοί. Είναι δυσδιάκριτα τα όρια. Δεν πιστεύω σ' αυτά. Πιστεύω σε καλά τραγούδια και κακά. Πιστεύω σε είδη. Άλλο είναι το ροκ, άλλο είναι το ποπ, άλλο είναι τα σκυλάδικα. Υπάρχουν κατηγορίες στη μουσική. Ο πιο εμπορικός άνθρωπος αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, στην εποχή μας, είναι ο Χαρούλης. Υπάρχει άλλος; Όπου πάει μαζεύονται 10.000 άνθρωποι. 100 εμπορικούς να πάρεις, όπως τους εννοούν τα μέσα, δεν μπορούν να μαζέψουν τον κόσμο του Χαρούλη. Είναι ο πιο εμπορικός καλλιτέχνης των ημερών μας» εξήγησε στο Full.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved