Αλμπάνης: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι μια ευλογημένη στιγμή στη ζωή μου» (photos)
Showbiz

Αλμπάνης: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι μια ευλογημένη στιγμή στη ζωή μου» (photos)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή την παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου όπου υποδύεται τον «γαμπρό», μιλά για τον θεσμό του γάμου αλλά και για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δυο τους έχουν ταιριάξει και εκτός θεάτρου και μέσα από το instagram μας έχουν χαρίσει στιγμές γέλιου.

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο είναι μια ευλογημένη στιγμή στη ζωή μου και νιώθω πως έχουμε έρθει τόσο πολύ κοντά, που είναι πλέον για μένα οικογένεια. Τον θαυμάζω απεριόριστα, είναι εξωφρενικά ταλαντούχος και διαολεμένα επαγγελματίας είναι από τους πιο γενναιόδωρους σκηνοθέτες που έχω συνεργαστεί και θα είναι χαρά μου να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Είμαι ο γιος του γιατρού και έρχομαι στο σπίτι του πρωταγωνιστή για να παντρευτώ την κόρη του και να μη χρειάζεται ο πρωταγωνιστής να πληρώνει για γιατρούς και φάρμακα. Υποδύομαι ένα παιδί εξαιρετικά φιλόδοξο, που ζει στα σύννεφα και δεν ξέρει τι θέλει. Ηταν ένας γάμος συμφέροντος που, όπως οι περισσότεροι της εποχής θα κατέληγε σε μαύρη δυστυχία...».

Ως γαμπρός στην παράσταση, αποκαλύπτει την προσωπική του άποψη για τον γάμο, και τι ζητά από μια σχέση. «Ο γάμος είναι από αυτές τις κοινωνικές συμβάσεις οι οποίες με κάνουν να απορώ. Καταλαβαίνω τα πιο πρακτικά που προκύπτουν από την εφορία, τη συγκατοίκηση και το μοίρασμα των εξόδων. Από εκεί και πέρα, όμως το να δώσω έναν όρκο σε έναν ιερέα ή σε έναν δήμαρχο μου είναι εντελώς περιττό. Το κινηματογραφικό παραμύθι που στήνεται με βρίσκει αμήχανο. Τις υποσχέσεις τις δίνουμε ο ένας στον άλλο. Αυτές είναι πιο σπουδαίες και σημαντικές. Ομως από κει και πέρα δεν θα χαλάσω μια σχέση γιατί εγώ το βλέπω έτσι και μια ενδεχόμενη σύντροφος το βλέπει αλλιώς. Πιστεύω στην αγάπη, ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Εχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα και ελπίζω να τον ξαναζήσω. Μας δίνει δύναμη να κατακτήσουμε μεγάλες κορυφές. Η διαδικασία της απόδειξης του έρωτα είναι η υπέρτατη τρέλα. Η ουσία είναι στην παραδοχή πώς βάζεις το εγώ σου κάτω από το εγώ του άλλου. Αυτό που θέλω στη σχέση μου είναι σταθερότητα, ασφάλεια, αγάπη και συντροφικότητα», λέει στη Real Life.

Ο Αντίνοος τον Οκτώβριο θα συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό στον «Αρχιμάστορα Σόλνες» στο θέατρο «Ιλίσια», σε σκηνοθεσία της αγαπημένης του Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, η οποία ήταν καθηγήτρια του στο Θέατρο Τέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved