Πάολα –Ποζίδης: Γενέθλια με… βέρες; (photos)
Showbiz

Πάολα –Ποζίδης: Γενέθλια με… βέρες; (photos)

Αρραβωνιάστηκε η Πάολα;

Η Πάολα πριν από λίγες μέρες είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια. Ο αγαπημένος της, Μιχάλης Ποζίδης, όμως, ήταν εκείνος που της έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Η τραγουδίστρια έγινε 37 χρονών και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, κάτι που διαπίστωσαν από κοντά όλοι οι φίλοι, συνεργάτες και δικοί της άνθρωποι που βρέθηκαν στο πάρτι που έκανε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η Πάολα έλαμπε κυριολεκτικά και όσοι την ξέρουν λένε ότι στα 37 της χρόνια είναι πιο όμορφη από ποτέ. Και γιατί όχι εξάλλου;

Έχει πλέον τα πάντα: Είναι σούπερ επιτυχημένη και περιζήτητη στη δουλειά της, είναι ευτυχισμένη μανούλα και πλέον ζει και την απόλυτη προσωπική ευτυχία στο πλευρό του Μιχάλη Ποζίδη, με τον οποίο εδώ και μερικούς μήνες είναι και πάλι μαζί. Και ήταν ακριβώς εκείνος, ο αγαπημένος της σύντροφος, που φρόντισε να κάνει την ημέρα των γενεθλίων της, την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της...

Ο Μιχάλης Ποζίδης ήταν φυσικά παρών στα γενέθλια της Πάολα, καθώς οι δύο τους, μετά την επανασύνδεση τους είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Έτσι, και μετά την πρόταση γάμου που είχε προηγηθεί και για την οποία είχε γράψει το Ciao, το βράδυ των γενεθλίων της, ο Μιχάλης Ποζίδης της πέρασε τις βέρες του επίσημου αρραβώνα τους.

Η Πάολα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου τέσσερις μήνες. «Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της. Έξι ολόκληρα χρόνια ήταν ζευγάρι η Πάολα και ο Μιχάλης Ποζίδης, μέχρι που το περασμένο φθινόπωρο τα γκρίζα σύννεφα όχι μόνο επισκίασαν τη σχέση τους, αλλά και τους οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους. Και αποδείχθηκε ότι είχαν απόλυτο δίκιο...

Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά την τραγουδίστρια λένε ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει ξανά στην προσωπική της ζωή και πλέον δεν είναι ο νεαρός τραγουδιστής ο άνδρας που μονοπωλεί το ερωτικό της ενδιαφέρον, αλλά και πάλι ο Μιχάλης Ποζίδης. Αφού η σχέση αυτή έκανε τον -σύντομο-κύκλο της, η Πάολα φαίνεται, όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, ότι συνειδητοποίησε στην πραγματικότητα "ανήκει" στο πλευρό του άντρα με τον οποίο είχε σχέση επί έξι ολόκληρα χρόνια και έτσι οι δύο τους αποφάσισαν όχι απλώς να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά να ζήσουν τη ζωή τους μαζί.

Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ περί άλλου προσώπου και αρκετή σιωπή, η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου αλλά και την αναγνώριση στην καριέρα που χτίζει εδώ και αρκετά χρόνια.

Δεν είναι όμως καλά μόνο στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή αφού έχει επιστρέψει ξανά η ισορροπία. Ο Μιχάλης Ποζίδης έκανε ήδη την πρόταση γάμου και η Πάολα είπε το μεγάλο "ναι", κάτι που σημαίνει ότι πλέον τα πράγματα έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ήταν αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν η Πάολα έδινε τέλος στη σχέση της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη. Οι δυο τους ήταν μαζί τα τελευταία έξι χρόνια και όλα έδειχναν ότι είχαν βρει τους ρυθμούς τους και ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Όμως, ο ξαφνικός εκείνος χωρισμός ήρθε να διαψεύσει όσους πίστευαν ότι η σχέση αυτή θα οδηγούσε την τραγουδίστρια για δεύτερη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας, μετά τον πρώτο της γάμο με τον μάνατζερ της και πατέρα της κόρης της Παολίνας, Φώτη Ζογλοπίτη. Κανείς δεν ξέρει τους λόγους -για τους οποίους χώρισαν, κάποιοι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας όμωςς έκαναν λόγο για τη φθορά του χρόνου και τα εξαντλητικά ωράρια της Πάολας, που έπαιξαν ρόλο στο χωρισμό αυτό. Λίγο αργότερα, όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν στα καλλιτεχνικά παρασκήνια πληροφορίες που ήθελαν την Πάολα να βρίσκεται ήδη σε μια άλλη αγκαλιά. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές έκαναν λόγο για έναν 25χρονο τραγουδιστή, τον Παναγιώτη Τσαφαρά, με τον οποίο εκτός από την πίστα στο κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν τότε, στη Θεσσαλονίκη, η Πάολα φαίνεται ότι άρχισε να μοιράζεται και πολλά ακόμα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το ειδύλλιο της Πάολας με το νεαρό τραγουδιστή φαίνεται ότι φούντωσε και οι δύο τους πέρασαν μέρες και νύχτες πάθους στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα, όπως και στην ανά την Ελλάδα συναυλίες της. Ο νεαρός τραγουδιστής λέγεται ότι διεκδίκησε την Πάολα με ένα πάθος που δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνητη και έτσι εκείνη ενέδωσε στο φλερτ του. «Γύρισε σελίδα στη ζωή της κι αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον καινούργιο ερωτά της, ενώ όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δεν σταματά να αναφέρεται στον σύντροφο της και στο πάθος που βιώνει πλάι του. Δεν πιστεύαμε πως θα μπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, μετά το τέλος μιας σχέσης έξι ολόκληρων χρόνων, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να σε ρωτά», έλεγαν τότε οι άνθρωποι που την έβλεπαν από κοντά. Η συνεργασία τους, αλλά και η ερωτική τους συνύπαρξη, συνεχίστηκε και το χειμώνα, στο «Gazi Live», μαζί με το Νότη Σφακιανάκη, όμως φαίνεται ότι ήδη τα πράγματα είχαν αρχίσει να διαγράφουν μια αντίστροφη πορεία.

Πηγή Ciaο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved