Γιάννης Μπέζος: «Δεν έχω πάρει ποτέ γράμμα από θαυμάστρια» (photos)
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Δεν έχω πάρει ποτέ γράμμα από θαυμάστρια» (photos)

Ο Γιάννης Μπέζος δε μασάει τα λόγια του και όπως αναφέρει δεν δείχνει καθόλου οικείος.

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη σχέση του με τις θαυμάστριες, αν πηγαίνει σε παραστάσεις και ποιο είναι το ίνδαλμα του ανάμεσα στους γνωστούς δημιουργούς.

Αν υποθετικά σας πλήρωναν για να μην κάνετε απολύτων τίποτα, θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για σας;

«Δεν δέχομαι να αποφασίζουν άλλοι για μένα, για αυτό δεν θα μου άρεσε καθόλου αυτή η ιδέα, ούτε μπορώ να κάθομαι, το καθισιό είναι δύσκολη υπόθεση. Επιπλέον, αν ποτέ γινόταν μια τέτοια πρόταση θα σήμαινε πως κάποιος μ' αυτόν τον τρόπο θέλει να με εξαγοράσει κι εγώ δεν είμαι αυτής της κοπής άνθρωπος! Τα περισσότερα τραπεζάκια γύρω μας είναι άδεια, πλην όμως κάποια κορίτσια μπαίνοντας κοντοστέκονται καρφώνοντας το βλέμμα τους πάνω του».

Η συζήτηση στρέφεται στις θαυμάστριες!

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν είναι στις προτεραιότητες μου αυτό το θέμα».

Δεν έχετε ανταποκριθεί ποτέ στη ζωή σας σε γράμμα θαυμάστριας;

«Δεν έχω πάρει ποτέ γράμμα από θαυμάστρια, τα σημειώματα στο καμαρίνι μου είναι μόνο για επαγγελματικούς και κοινωνικούς λόγους».

Αυτό συνέβαινε από τα πρώτα σας βήματα στο θέατρο, από την εποχή που εικοσιπέντε χρονών παίζατε στην «Εβίτα» πλάι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη;

«Από την αρχή που βγήκα στο θέατρο, κανένας ποτέ δεν ασχολήθηκε μ' εμένα, προφανώς δεν ερεθίζω τη φαντασία των θεατών για να με πλησιάσουν, ξέρω κι εγώ, τι να πω! Από την άλλη, κανείς δεν ασχολείται μαζί σου, αν δεν το θέλεις κι εσύ. Οι γυναίκες δεν πέφτουν πάνω σε κανέναν ηθοποιό αν εκείνος προηγουμένως δεν το έχει καλλιεργήσει. Το θεωρώ αδιανόητο αυτό που λένε κάποιοι ότι πολιορκούμαι από «επιθέσεις» θαυμαστών! Ελαφρότητες είναι όλα αυτά. Εγώ δεν έχω καμιά σχέση με το κοινό, δεν δείχνω καθόλου οικείος».

Αυτό θεωρείται καλό;

«Δεν τίθεται θέμα καλού ή κακού, είναι κάτι που δεν βαθμολογείται, απλά έχω αποφασίσει να ζω με αυτόν τον τρόπο, το αν κάνω καλά ή άσχημα, θα το κρίνει ο χρόνος».

Ποιο είναι το ίνδαλμα σας ανάμεσα στους γνωστούς δημιουργούς;

«Δεν έχω ινδάλματα, θαύμαζα, όμως πάντα, τον Φελίνι και τον Αντονι Χόπκινς, έχουν κάτι που μιλάει μέσα μου, όλη τους η πορεία είναι φωτεινό παράδειγμα για μένα. Όταν έχεις ταλέντο δεν χάνεσαι ούτε μία στο εκατομμύριο»!

Πηγαίνετε συχνά σε παραστάσεις;

«Το προσπαθώ, όπως επίσης πηγαίνω να δω έναν ηθοποιό για τον οποίο μου έχουν πει καλά λόγια», λέει στο Full.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved