Γιάννης Μπέζος: «Δεν θέλω να πληρώνω για να μου ξυπνήσει ο γιατρός την αυτοπεποίθηση μου» (photos)
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Δεν θέλω να πληρώνω για να μου ξυπνήσει ο γιατρός την αυτοπεποίθηση μου» (photos)

Ο Γιάννης Μπέζος παραδέχεται ότι δεν έχει πάει ποτέ σε οντισιόν και πως την εποχή που ξεκινούσε την καριέρα του πήγαιναν για έναν ρόλο συστημένοι.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε επίσης για το αν τον επηρεάζουν όσα γράφονται για εκείνον, ενώ τονίζει ότι δεν έχει κάνει ποτέ ψυχανάλυση.

Εσείς πως είχατε βιώσει την πρώτη οντισιόν στην καριέρα σας;

«Δεν έχω πάει ποτέ σε οντισιόν, την εποχή που ξεκινούσα την καριέρα μου πηγαίναμε για έναν ρόλο συστημένοι».

Θα το βρίσκατε προσβλητικό, να κάνετε σήμερα οντισιόν, αν κάποιος σας το ζητούσε για έναν σπουδαίο ρόλο, κάτι που γίνεται συχνά στο εξωτερικό;

«Τώρα πια δεν θέλω να με βαθμολογήσει κανένας, αυτό μπορεί να ακουστεί ελίτ και εστέτ ας είναι, εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι μπορώ να κάνω. Δεν θέλω ούτε να πάω να δουλέψω στο εξωτερικό διότι τα ακούω και αυτά, βλέπεις κάποιοι έχουν καλύψει τόσο καλά το θέατρο στην Ελλάδα που δεν τους κρατάει πλέον ο τόπος!».

Σε μια κουβέντα παραπάνω που θα σας πει κάποιος -ακόμα και προσβλητική- πως αντιδράτε;

«Δεν μ' έχει προσβάλει πότε μέχρι σήμερα κανένας συνάδελφος, τώρα αν κάποιος πει κάτι για μένα, αν θέλει να με θίξει ή να με κριτικάρει, δεν με ενδιαφέρει, δεν κάθομαι να κάνω συζητήσεις, ας πει ότι θέλει, αισθάνομαι πολύ θωρακισμένος. Το αν θα πάρω τα λόγια του στα σοβαρά, είναι δικό μου θέμα, το τι θα πει δικό του! Ποτέ πάντως δεν έχουν προσπαθήσει να με θίξουν σε θέματα πέρα από τη δουλειά μου. Με άγνωστους ανθρώπους, άντε να με έχουν προσβάλει μια φορά, πλην όμως εγώ απαντάω τόσο έντονα που γρήγορα καθαρίζω με αυτά».

Πόσο σας επηρεάζουν τα όσα γράφονται για εσάς σε διάφορα περιοδικά; Σ 'ένα εξώφυλλο είχα διαβάσει για δικό σας διαζύγιο χωρίς να υπάρχει η διευκρίνιση πως η αναφορά γινόταν για τον πρώτο γάμο σας δεκαετίες πριν.

«Το είδα κι εγώ αυτό! Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που παίρνει στα σοβαρά αυτά τα έντυπα που είναι για κατανάλωση της τουαλέτας! Όσοι τα διαβάζουν, είναι άξιοι της μοίρας τους!».

Τι σκεφθήκατε όταν στο εξώφυλλο διαβάσατε για το διαζύγιο σας;

«Τι να σκεφθώ; Τίποτα! Το θεώρησα φυσικό από τη στιγμή που υπάρχει κι αυτή η κατηγορία εντύπων! Δεν παθαίνουμε τίποτα εμείς, το τελευταίο που μας απασχολεί είναι αυτά τα σχόλια».

Πως σας φαίνονται οι τηλεοπτικές εκπομπές, όπου γνωστοί καλλιτέχνες αποκαλύπτουν ιδιαιτέρων προσωπικά δεδομένα;

«Μπορεί να το έχουν ανάγκη, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ίσως νιώθουν σαν να πηγαίνουν στον ψυχίατρο. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το καλύτερο, νομίζω είναι τέτοια θέματα να τα συζητάς πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους κοντινούς σου».

Δεν έχετε κάνει ποτέ ψυχανάλυση;

«Δεν θέλω να πληρώνω για να μου ξυπνήσει ο γιατρός την αυτοπεποίθηση μου, αυτό έχει αξία όταν το πετυχαίνεις μόνος σου. Για μένα, σιγουριά για τον εαυτό σου, δεν σημαίνει να είσαι ισχυρός αλλά να γνωρίζεις τα ελαττώματα σου ώστε να τα ξεπεράσεις και να γίνεις καλύτερος».

Βοηθάει σ 'αυτό και η σύντροφο σας;

«Το αντίτιμο στον ψυχίατρο που σ 'ακούει είναι το χρήμα, το αντίτιμο στον άνθρωπο της ζωής σου είναι το να έχεις υπομονή!», λέει στο Full.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved