Συγκλονισμένος ο Παπακωνσταντίνου: Ο θάνατος κοντινού του ανθρώπου και το συγκινητικό μήνυμα (pics)
Showbiz

Συγκλονισμένος ο Παπακωνσταντίνου: Ο θάνατος κοντινού του ανθρώπου και το συγκινητικό μήνυμα (pics)

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο έναν κοντινό του άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή.

«O λαϊκός ποιητής Θοδωρής Γραμμένος, του οποίου είχα την τύχη και την τιμή να τραγουδήσω τα τραγούδια του σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, έφυγε από κοντά μας πριν 2 ημέρες. Αγαπημένε μου φίλε και σύντροφε Θοδωρή καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, αποχαιρετώντας τον με τον δικό του τρόπο.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε τον Θοδωρή Γραμμένο με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και το τραγούδι Καληνύχτα.
Ο γνωστός στιχουργός και ποιητής Θοδωρής Γραμμένος, «έσβησε» στα 78 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1941 και στη σπουδαία του καριέρα συνεργάστηκε με δημιουργούς όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Χρήστος Νικολόπουλος, με τον οποίο μάλιστα συνυπέγραψε έναν ολόκληρο δίσκο που κυκλοφόρησε το 2013 με τίτλο «Χάρτινα δεσμά» και ερμηνευτή τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved